Az én menstruációm még nem várható?
Figyelt kérdés
1 éves és kb 8 hónapja nő a mellem folyást pár hónapja egyszer vettem észre és 13 éves vagyok a rokonaimnak 14 évesen jött meg2009. dec. 21. 17:56
3/5 anonim válasza:
sztem még nem. fehérfolyás ált 1-2 évig szokott lenni menzesz előtt
4/5 anonim válasza:
Szerintem sem... Fehérfolyásom nekem 3 évig volt, az első menstruáció előtt 3 hónap alatt nőttem 6 centit. Fájt előtte a derekam, a hasam. Előtte kb. 3 évig nőtt a mellem is.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 évig volt fehérfolyásom.11 éves vagyok.Igazából megmondjam nem vmi kellemes értés.Addig örülj ameddig nincs meg!! Nekemis miatta mikor megvolt abba kellet haggyam az úszást,de utána folytathattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!