Nőgyógyász észre vesz ilyet? Nem ciki ez?
Figyelt kérdés
Nem történt meg, csak eszembe jutott, ha mégis. Tegyük fel, hogy fiatalabb, jóképű férfi a nőgyógyász. Ti elmentek hozzá vizsgálatra. Ha mondjuk "felizgultok rá", ő ezt észre veszi, látja a vizsgálatnál? Mármint hogy benedvesedtél, még ha kicsit is. Nem ciki ez? Komoly válaszokat kérnék!! Valakivel esetleg előfordult már ilyen eset?2012. aug. 30. 23:55
1/6 anonim válasza:
Probalj olyanhoz menni,aki tasziti szamodra,igy elkerulheted ezt a szamodra kellemetlen,nedves pillanatot.
2/6 anonim válasza:
Szerintem abban a helyzetben a világ leghelyesebb pasijára se izgulna fel senki...
Amúgy meg...a barátod érzi, hogy nedves vagy, mikor benyúl a bugyidba? Na ugye...akkor szerinted az orvos érzi?
3/6 anonim válasza:
Erre nem igazán tudok felelni, szerintem nem izgul fel arra senki, kivéve a nagyon perverzeket, de...
nekem volt egy kolleganőm, aki a nőgyógyásznál észre vette, hogy a dokinak felállt! el tudjátok képzelni, hogy érezte magát?
4/6 anonim válasza:
ilyen még nemvolt, de amikor a melleimet nyomkodja és a bimbóhoz ér, akkor bizony az megkeményedik akármennyire is nem akarom.
5/6 anonim válasza:
Kizárt, hogy abban a szituban felizguljak..Rengetegszer voltam már, de a mai napig zavarban vagyok.
6/6 anonim válasza:
4. vagyok
pedig igen szégyenlős vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!