Nőnek a nőgyógyász tényleg kevésbé ciki lenne mint a férfinak az urulógus?
Hasonlóan egy másik kérdéshez, párom nem hajlandó menni nekem meg ugye: már szültél akkor miért gond nőgyógyászhoz járni?!
Ki vagyok akadva ezen a felsőbbségen, hogy csak tegyük szét mert nők vagyunk a lábunk csak nekik ne keljen bármit!
nem kevésbé ciki,hanem a nők megszokták,évente szűrés,gyógyszerfeliratáshoz megint menni kell,terhességkor rengetegszer
ezzel ellentétben férfiak nagyonnagy része életében nem lát közelről urológust
A nők általánosságban véve többet tesznek az egészségükért, és kevésbé félnek az orvosoktól.
Szerintem egyik sem jobb, mint a másik, mindkettő kellemetlen tud lenni, de van, aki félre tudja tenni a félelmét a saját - és párja! - érdekében, míg van, aki nem hajlandó rá.
A férjemnek egy időben gáttáji fájdalma volt, illetve pisilni is csak nagyon szaggatottan tudott.
Ő elment urológushoz, egyedül a dokit cserélte le a kezelés idejére, mert pont egy két méteres, lapátkezű orvost fogott ki.
Nem volt elragadtatva a vizsgálattól, de visszajárt, mert tudta, hogy úgy tudják csak meggyógyítani.
"Ez nem felsőbbrendűség hanem tény nálatok a lik be van járatva napi szinten használatban van"
Drágám, egy nedves 'lik'-ba természetes, hogy fájdalommentesen felszalad majdnem akármi, de a nőgyógyásznál a nők 0,001 százaléka szokott felizgulni. Szerinted mit sápítozunk, ha megerőszakolnak, pl. A kettő nem ugyanaz, de a szex meg a kacsa(nézz utána) se...
A férfiaknak az urológus kevésbé kínos. A nőkbe már kislány koruktól belenevelik, hogy "vigyázz magadra, kislányom, ne ülj a hideg földre, mert felfázol, ne ülj a koszos WC-ülőkére, mert fertőzést kapsz" és így tovább. Aztán jön ugye a menstruáció, ami egy indok arra, hogy "foglalkozzanak magukkal". Értelmesebben nem tudom kifejezni.
Ezzel szemben a kisfiúk igazi kis vasgyúrók, nyakig koszosan jöhetnek be az udvarról, oldalba pisilhetik a fákat, csinálhatnak, amit akarnak, mert ők erősek és nem lesz semmi bajuk. Amelyiknek mégis, az nyámnyila anyámasszony katonája, nem lesz belőle semmi.
Így nőnek fel és ez felnőtt korukban is megmarad. A nő járhat orvoshoz, ő legyen egészséges, adjon életet minél erősebb, egészségesebb, szebb gyerekeknek, a férfinak meg nincs semmi baja. A férfi acélból van, mindent kibír, nem lehet beteg, még meg sem fázhat.
Ha meg férfiassága szimbólumáról van szó, főleg nem lehet semmi baja. Hiszen ha urológushoz megy, rögtön ott a gyanú, hogy esetleg valami már nem úgy áll, mint kellene, akkor meg jön a körberöhögés és egyből nem férfi a férfi. A nőknél meg nincs ilyen gond, kicsit obszcén megfogalmazással akkor is ott a lyuk, ha éppen valami bajuk van, az ágyban tökéletesen működnek.
Persze, hogy a teremtés koronái nem fognak elmenni az urológushoz, ha valami nem stimmel. Majd elmúlik az a véres vizelés, csak egy kis apróság, katonadolog, majd feláll az, anyukám, csak most fáradt vagyok, majd a fájdalommal is lesz valami, de most annyi dolgom van...
Aztán meg legfeljebb titokban veszik a varázsszereket: komodói varánusz körméből készült krém, gyanúsan olcsó, rovarirtószagú v1agra és c1alis ("így vót az e-mailbe, aszongyák, olyan, mint a bóti, csak óccsóbb!") és hasonló vajákolások áldozatai lesznek, mert szégyellnek orvoshoz menni és vele felíratni valamit, ami esetleg használ is.
Párom is könnyedén beszél. Szokott lenni nőgyógyászati gondom, de nődokihoz nem vagyok hajlandó menni, inkább veszek canestent meg ilyesmi. Ő meg nem érti meg, miért nem futok az első kis gondnál orvoshoz. Hát persze, az olyan könnyű!
Ő bezzeg a rövid fitymafékével, ami miatt állandóan gond van szex közben, nem képes elmenni... Pedig fáj neki sokszor, a szexuális életünket is hazavágja.
Na, elírtam. Szóval a nőknek a nőgyógyász kevésbé kínos.
(nem vagyok formában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!