Mitől lehet ez? Lehet, hogy menstruálni fog?
a kislányom múlt hónapban múlt 8 éves és egy ideje időközönként fájlalja a hasa alját. először még csak arra gondoltam, hogy elcsapta a hasát, de kb fél éve havonta jelentkezik nála ez a fájdalom. lehetséges, hogy menstruálni fog? de még csak 8 éves és ezért nem nagyon tudom, hogy mi lehet a gond. voltunk doktornéninél megnyomkodta a hasát, de azt mondta, hogy semmi gond, viszont továbbra is fáj a hasa. gyerek nőgyógyászhoz nem szeretném vinni, mert mégis csak kicsi még. szerintetek mi lehet ez? valaki más tapasztalt már hasonlót?
előre is köszönöm!!
"gyerek nőgyógyászhoz nem szeretném vinni, mert mégis csak kicsi még"
Ha nagy lenne, felnőtt nőgyógyászhoz menne. Pontosan a kicsiknek van a gyereknőgyógyász. Vidd el.
a gyerekorvos is csak azzal jött, hogy biztosan elrontott a gyomrát, én meg hittem neki, de most már nagyon zavar, hogy mindig fáj a pocija.
most arra gondoltam, hogy esetleg az én nődokim nem tudná megvizsgálni? mert a barátnőm és szerintem tőle nem félne annyira. na mindegy, majd megkérdezem tőle és beszélgetek a lányommal erről
és köszönöm a válaszokat
Első vagyok.
Az a baj, hogy te félsz attól, hogy ő félni fog a nődokitól... Ne rakd rá a rettegésedet a gyerekre.
Gyereknődoki a jobb, annak mások a módszerei, eszközei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!