Félek a nőgyógyásztól (? )
Utolsó: Nem csak egy ember véleménye, elég sokan osztják még az előtte szóló véleményét arról, hogy totálisan figatékos vagy.
Egyébként ha már szakválasztás...
Tudod gyermeknőgyógyászatra nőgyógyászat után lehet szakosodni (meg gyerekgyógyászat után).
Mivel alapból a legtöbb nőgyógyász férfi, így nyilván belőlük lesznek a gyereknőgyógyászok is..
Arról nem is beszélve, hogy ha mondjuk egy kórházban dolgozik vki szülészként, és kevés az orvos, és mondjuk a gyereknőgyógyászaton nincs senki, akkor megkéri a szülészt, hogy ugyan legyen már kedves elvégezni a plusz szakképzést is, hogy ott is olgozhasson.
Talán menjél el az orvosi egyetemkre tüntetni, hogy "nőnemű nőgyógyászt akarok, takardojanak a férfiak"!
Ugyanis k.vára mindnki azt választ, amit akar. És bizony ha egy nő nem akar nőgyógyásznak meni, akkor nem megy.
Ha meg a férfi annak akar menni, akkor annak megy.
Ha nem tetszik, akkor nem kell orvoshoz járn.
Miért, Te megengeded, hogy másnak is lehessen saját véleménye??? Nem úgy tűnik, mert görcsösen ragaszkodsz ahhoz az elképzelésedhez, hogy MINDEN tini lány feszélyezve érzi magát egy ffi nődokinál, és MINDEN ffi gyereknőgyógyász gondolkodjon el, hogy nem lehet-e esetleg, hogy ő egy pedofil, perverz alak, csak mert ezt a szakirányt választotta (pontosabban nem csak ezt, hanem ezt IS, az általános nőgyógyászat mellett.) Mert mondjuk fel sem merülhet, hogy egy nőgyógyász, ha férfi is, kedvet érezzen ahhoz, hogy munkája során felvilágosító, egészségnevelő tevékenységet is végezzen.
Lehetnek olyan nőgyógyászok, akár tini, akár felnőttrendelésen, akik számára a női nemi szerv látványa örömet okoz. Lehetnek ők férfiak is, meg nők is - hja, a mai világ már csak ilyen... Szerintem alapos kisebbségben vannak, elvétve akadhat ilyen. Miattuk általánosítani, és kardoskodni amellett, hogy igenis csak és kizárólag nő lehessen gyermeknőgyógyász, szerintem elég abszurd. Nekem meg ez a véleményem. Lehet nekem is sajátom, ugye? Nem csak neked???
Kedves 72%-os, szerintem te ne nőnemű nőgyógyászhoz menj, hanem pszichiáterhez. :D
Nem akarok tovább offolni, meg nincs is kedvem veled vitatkozni. :D
Kedves kérdező, első válaszoló vagyok, remélem kiverted a fejedből ezt a "pedomaci"-dolgot.
Én is 17 évesen voltam először nőgyógyásznál, én is szűz voltam, mégsem gyereknőgyógyászhoz mentem. Olyanhoz mentem, akiről jókat írtak, akit ajánlottak, a szüleimet pedig megkértem, hogy fizessék ki a magánrendelésének az árát.
Azóta is hozzájárok, tényleg jó doki, nem mondom, hogy örömmel megyek nőgyógyászhoz, de azt igen, hogy minden félelem nélkül megyek, ha kell.
Keress te is egy jó dokit, aztán sok sikert. :D
Hehe, ez jó. A mai világban annak ment el az esze, aki nem általánosít és nem mondja azt hogy: "A férfi gyermek nőgyógyászok pedofilok".
Tudtam hogy az emberek egy része (jó nagy része)hülye, de hogy ennyire buták legyenek nem gondoltam volna.
:D
Meg is érdemlitek hogy hülyék maradjatok!
Titeket jobb ha nem világosít fel senki!
A sötétségben biztos otthonosan érzitek magatokat, ott biztonságban vagytok a tudástól. Hajrá!
Hogy tudtok ilyen gyűlölettel nekiesni a másiknak, akinek a véleménye különbözik a tietektől?
Ejnye, na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!