Korai "vérzés". Megsérthetett a barátom belülről, vagy beágyazódás? A menstruációmnak 2 hét múlva kell megjönnie.
Figyelt kérdés
Ma a barátommal kicsit erősebben csináltuk mint kellett volna, de már a pettingnél észrevettem, hogy nem átlátszó volt a folyásom (vagy fehér) hanem halványbarna. Furán is néztem, hiszen ilyenkor még nem kellene (20. napnál tartok).
Védekeztünk mindig is, leellenőriztük, hogy ne legyen baj, szóval nem volt kilyukadva (lekopogom).
Ez délután történt, és most, ahogy elmentem pisilni és megtöröltem, a papíron pici vérfolt volt, de abból is halványabb.
Mi lehet a baj? Esetleg teherbe eshettem korábban és ez lenne a beágyazódás, vagy csak szimplán felsértett?
2012. aug. 28. 22:17
1/1 anonim válasza:
Ha két hét múlva kell megjönnie, akkor vszínűleg ovulációs vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!