Beágyazódási vérzés lehetett a 11- vagy 12. dpo (nem tudom pontosan) és 25. ciklusnapon?
A wc papíron volt szó szerint 3 tűhegynyi vérpötty, majd a következő alkalommal egyetlen csepp. Piros, de nem élénk. Ez tegnap volt, azóta semmi.
A mindjárt megjön érzés azóta nagyon erős, de bő egy hete érzek fura dolgokat a hasamnál, és a melleim is hol érzékenyebbek, hol nem. Ma pl. megint azok, mintha elnehezültek volna, de a mellbimbóim nem érintettek.
28 és 32 nap közöttiek a ciklusaim egyébként, és nem tartok teljesen kizártnak egy késői tüszőrepit sem.
Csak tapasztalatokat várok, az elméletet én is tudom, százszor utánnaolvastam már.
1 vagyok
Sajna nekem a mai napon megjött a havim. Remélem ti szerencsésebbek lesztek :)
Gratulálok, nagyon örülök neked!!!! :)
Nekem még mindig görcsöl a hasam, ma is barnázok, kicsit erősebben, mint tegnap, viszont a cicim már egyáltalán nem fáj. Holnapra nem várom és ezek alapján már biztos, hogy megjön. Majd legközelebb...
2. válaszoló
Köszönöm a gratulációt! Te hívtál először kismamának:)
A melleim nekem sem mindíg voltak érzékenyek, talán pont a pozi teszt előtt pár nappal múlt el. Na, azóta megint azok, csak már nem a mellbimbóm, hanem az egész:)
Azért szorítok!!!
Ha mégsem jön meg, azért írj egy privit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!