Szerintetek ez normális? Ha igen, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A nyáron elkezdtem tampont használni. Azelőtt, mikor még betéttel voltam, 7 napig tartott a vérzésem (az utolsó két napban már alig volt valami). De az elmúlt két alkalommal, normál tamponnal csak 3 napig tartott a menzeszem. Szerintetek ez normális, hogy így lerövidült? :S Vajon mitől lehet?
Amúgy estére betétet teszek be.
Köszönöm előre is a válaszokat!
(16 éves lány)
2012. aug. 25. 21:03
1/8 anonim válasza:
Mivel 16 vagy, így bőven változhat a menzeszed hossza, semmi köze a tamponhoz:) Nekem is pl. 16 évesen 8-9 nap is volt sokszor, manapság már max 5-6 nap.
2/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nekem eleinte 5-6 nap volt mostmár inkább csak 4 nap. Egyébként estére is használhatsz tampont, én 14 éves korom óta azt használok, a betét szerintem borzasztó kényelmetlen éjszakára is. Nem lesz semmi baj attól, hogy bent van egész éjszaka! 23 L
3/8 anonim válasza:
Az a normális, ha 3-4 napig tart, én így hallottam!
tehát akinél 7-8 napig, az már túlzás. A menstruációnak elvileg fájdalommentesen, 3-4 nap alatt kell lezajlania. Ez lenne a normális...
4/8 anonim válasza:
Ez hülyeség, amit utolsó ír. Attól, ha valakinek fáj, még normális... és még 8-9 nap is belefér...
5/8 anonim válasza:
A 2. vagyok, a 9 nap már egyáltalán nem normális!!! Azt kikell vizsgáltatni, ha valakinek olyan sokáig tart. Abban viszont igazat adok, hogy ha fáj az még normális. Bár én azon szerencsések közé tartozok aki megse érzi.
6/8 anonim válasza:
Nekem tinédzserként sokszor 9 nap volt, de most nem úgy kell elképzelni, hogy 9 napig dől belőlem a vér, hanem csak 5 napig vérzek normál módon, aztán 3-4 napig csak picit.
7/8 anonim válasza:
Jaaa, igy már más :) Azt hittem 9 napig teljes erőbedobással :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. aug. 26. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!