Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális? Ha igen, mi lesz...

Ez normális? Ha igen, mi lesz később?

Figyelt kérdés

A menstruációs ciklusom alatt szexeltem a szerelmemmel, de azóta nincs folyásom. Utána olvastam a neten, hogy ez elvileg normális, ti tapasztaltatok már ilyet? És számíthatok arra, hogy a nap folyamán újra lesz vérzésem? Vagy most ez egy 3 napos ciklus volt és kész? :S

Előre köszönöm az értelmes válaszokat!

2012. máj. 27. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Most folyásod nincs, vagy nem vérzel?

Vérezni fogsz, csak az aktus alatt a méh "kimozogta"magából a pangó vért, ha újratermelődik akkor majd jön újra.

2012. máj. 27. 10:42
 2/4 A kérdező kommentje:

barna folyásom egy kicsi van, de nem vérzek!

terhességre nem kell gondolnom igaz? volt olyan eset h pár hete h óvszer nélkül szeretkeztünk de csak pár pillanatig, vagyis nem került belém sperma semmilyen módon, ezáltal nem gondoltam először a terhességre, csak kezdek ideges lenni.

Szóval vissza fog jönni a vérzésem csak idő kell?

2012. máj. 27. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Végre valaki aki ki meri írni, hogy "szerelmem" és nem barátomnak hívja a szerelmét.
2012. máj. 27. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:
:) mert valóban ő a szerelmem!
2012. máj. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!