Ez normális? (többi lent)
Tegnap előtt jött meg az első menstruációm. Elég sok vér volt, nappal még "kezelhető" volt, este viszont az ányneműm tiszta lacsak volt. Most valami kis méretű betét van itthon, azt használom, de eléggé, nem is az, hogy átáok, észre sem veszem, de a bugyim széle, elég véres lesz, így bugyit kell cserélnem. Na mindegy ez nem is lényeges, nem is tudoom minek írtam le. a lényeg: Egy kicsit sem fáj a hasam, nem is csikar semmi. Ennek nagyon örülök :)) Viszont ez így is marad? És meddig vérzek? Mármint ma már kevesebb volt a vér, csak 4x kellet, vagy 5x cserélni, tegnap, meg vagy 8 betétet elhasználtam, mert teljesen átáztam :/ Na mindegy a két kérdés: Fájni fog a hasam vagy így marad? (aminek örülnék nagyon) És meddig használjak betétet. Illetve, kb mikor jön meg a következő. Valamint medencézni szabad? :) Vagy csak tamponnal, mert nem akarok tampont :$
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!