Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valaki tud jó hasfogót?

Valaki tud jó hasfogót?

Figyelt kérdés
Az az igazság,hogy 4 napra megyek el sátorozni és én nemtudok a szabadban kaksilni.... :S hiába kell nagyon mégsem tudok valaki segitsen milyen jó hasfogót tudok,ami megálltja tudom,hogy ez nemjó módzser de nemtudok micsinálni... régen amikor voltam akkor ettem és rá 2 3 órára hánytattam magam,és igy nem kelett kakilnom. :D
2009. júl. 24. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom,hogy 4 napig ne kakilj. Nekem volt már ilyen, és sokszor előfordul, elég "dugulós" fajta vagyok. 4 nap után úgy be fogsz görcsölni, hogy nem fogod magad jól érezni. Ha sátorozol, ajánlom, hogy keress egy közeli falut, ahová be tudtok járni, vagy valami vendégházat, vendéglőt, kajázdát, ahol van fizetős wc. 50 ft-ot megér egy normális, nyugodt hangulatú angol wc. (én is így csináltam, mert én sem tudok szabadban). De a hasfogót nem ajánlom,elrontod vele a táborozásodat.
2009. júl. 24. 20:44
 2/4 anonim ***** válasza:

ne tedd! úgy begörcsölsz, hogy mentőt fognak hívni hozzád, és kiderül a dolog - az ciki lesz.

a szabadban kakilni meg inkább bulis lehet, max fenéken csiklandoz egy hosszabb fűszál:)

vagy tényleg keress nyilvános wc-t. a többi sátorozó hogy oldja meg? igazodj te is hozzájuk, less ötleteket:)

2009. júl. 24. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan helyre mentek sátorozni, ahol semmi sincs???

Nem csak a W.C. hiánya, de a kézmosás?... mosdás?... fürdés?... főzés?... 8-o

Rengeteg kemping létezik, igazán nem drágák, ott vannak vizes-blokkok, főzési lehetőség, W.C., zuhanyzó.

Biztonság szempontjából sem mennék olyan helyre sátorozni, ahol éjszaka bárki megtámadhat, napközben bárki ellophatja a cuccomat! (Sem belföldön, sem külföldön!)

Úgy tudom, sehol nem lehet csak úgy a szabadban sátorozni, pont a biztonság miatt!

Arról aztán már nem is beszélek, hogy ha te nem is, de a többiek telesz.arják a környéket, amit ellepnek a legyek, utána rászállnak a vajaskenyeredre... :-P

(A túrázás szabályai szerint az ürüléket el kellene ásni, vagy legalább földdel kellene borítani, a szemeteket összeszedni és magatokkal vinni a legközelebbi kukákig.)

Erdélyben pár napja megtámadta a medve a sátorozó családot, alaposan megtépte az egyik embert... 8-o

2009. júl. 24. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:

De lesz közeli falu. csak a palim nemfog velem eljönni,mert mondaná h szarjak szabadba,hamár elmentem velük :)

azért gondoltam a gyogyszeres megoldásra.

2009. júl. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!