Mitől van egy kis dudor a bal mellemen? Miért viszket, hámlik?
14 eves lany vagyok, termeszetesen szuz. Most vettem eszre, hogy a bal mellbimbom alatt, kozvetlen alatta van egy tenyleg pici dudor. megegyezik a mellbimbom szinevel. egy picit viszket is. a mellbimbom hamlik is, vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam. ha egy picit szrthuzom, par ilyen kis darabka(par millimeteres) levalik. fehet leszbes ha vegig huzom az ujjam, fajdalommentesen lejon. a melltartotol lehet? Remelem semmi komoly baja nincs. nem merek aludni, annyira felek. nogyogyasznal nem jartam. es pici dudorokat is fedeztem fel mindket mellemen. Ezekbol csak 1-1 szorszal all ki. nem valadekozik, nem faj, semmi. csak a szorszal van benne. ez tudtommal nem baj, de erre is irhatnatok valamit.
Bocsanat, ha hosszu lett es ha van benne hiba. telefonrol irtam. bocsibaz ekezetekert. segitsetek legyszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!