Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van egy kis dudor a bal...

Mitől van egy kis dudor a bal mellemen? Miért viszket, hámlik?

Figyelt kérdés

14 eves lany vagyok, termeszetesen szuz. Most vettem eszre, hogy a bal mellbimbom alatt, kozvetlen alatta van egy tenyleg pici dudor. megegyezik a mellbimbom szinevel. egy picit viszket is. a mellbimbom hamlik is, vagy nem is tudom, hogy hogy mondjam. ha egy picit szrthuzom, par ilyen kis darabka(par millimeteres) levalik. fehet leszbes ha vegig huzom az ujjam, fajdalommentesen lejon. a melltartotol lehet? Remelem semmi komoly baja nincs. nem merek aludni, annyira felek. nogyogyasznal nem jartam. es pici dudorokat is fedeztem fel mindket mellemen. Ezekbol csak 1-1 szorszal all ki. nem valadekozik, nem faj, semmi. csak a szorszal van benne. ez tudtommal nem baj, de erre is irhatnatok valamit.

Bocsanat, ha hosszu lett es ha van benne hiba. telefonrol irtam. bocsibaz ekezetekert. segitsetek legyszi!

2012. aug. 22. 23:58
 1/5 anonim válasza:
a pici dudor nem gon nekem is vannak olyanok. nekem is szokott viszketni ez normál sztem. a hámlás pedig sztem nem normális.. a dudorok pedig mindenkinek vannak nemtom mik azok de mikor mondtam anyunak (még régebben) h van egy csomo a cicimbe rákos vagyok xd erre meg mondja h az nem az az mindenkinek normál :D szörszálak is mindenkinek vannak :D nekm nem csak 1 :D
2012. aug. 23. 00:21
 2/5 anonim válasza:
14L
2012. aug. 23. 00:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Szólj legalább Anyukádnak! :)
2012. aug. 23. 07:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszon szepen! most megnyugodtam. ment a zold kez :)
2012. aug. 23. 08:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a tejmirigyeket érzed,semmi gond nincs vele.-))Nő a melled,ha picit hámlik,kenegesd testápolóval.Ha nagyon,akkor inkább mutasd meg orvosnak.
2012. aug. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!