Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a "dudor"?

Mi lehet ez a "dudor"?

Figyelt kérdés
A mellem fájt már pár napja tegnap este megvizsgáltam és egy kb. fél diónyi dudort éreztem benne. Ugy érzem hogy nyomásra elmozdul de nem biztos. Szerintetek mi lehet ez? A dokit nem értem el ma azért kérdezek itt hogy ne érjen azért olyan nagy meglepetés hátha tud valaki segíteni!

2012. aug. 14. 20:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Tuti hogy nem az egyik természetes zsírcsomót találtad meg? Én is érzek kisebbeket, nagyobbakat is, ha megtapogatom. Vagy nem lehet hogy egy tejmirigy, vagy tejcsatorna gyulladt be?

Ezek mellet természetesen megvan az esély a cisztára és a daganatra is, de nem akarlak megijeszteni.

Azt mondják hogy a daganat nem fáj, márpedig írtad hogy te fájdalmat éreztél, szóval ne gondolj a legrosszabbra.

2012. aug. 14. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, akkor jobb orvoshoz menni. Inkább menj el hiába, minthogy bármi baj legyen! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 15. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!