Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek nemsokára meg fog...

Szerintetek nemsokára meg fog jönni? Mert én már semmit se tudok.

Figyelt kérdés

kb. 1,5 éve nő a mellem és kb. ennyi ideje van fehérfolyásom is lent már kb. 1 éve szörösödöm a honaljam meg fél éve

12/L

2012. aug. 20. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt pontosan nem lehet tudni, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod. Ha addig sem menstruálsz, akkor kell majd orvoshoz menni. Addig ne aggódj! :)
2012. aug. 20. 12:40
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne várjad, nem busz. Komolyan minden kortársad annyira rá van pörögve, hogy nemigaz, számolják mióta szőrösödnek, van folyás meg anyámkínja, aztán jön rá nem sokkal a kérdés, hogy majd meghalok úgy fáj, micsináljak, mikortól használhtaok tampont (mert a betét szívás :D)

Üljél meg szépen nyugiban a hátsódon, majd megjön, addig örüljél amíg nincs. Nem ettől leszel nagylány, csak azt jelzi, hogy biológiailag érett vagy. Ennyi és nem több. A két kezemet összetettem volna ha még pár évig nem kellett volna szívjak evvel, örülök én, hogy semmi bajom, de akkoris szívás.

2012. aug. 20. 13:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ezt nem tudjuk meg"jósolni"neked.És egyet értek az előttem válaszolóval.Nem valami jó mivel hogy nekem is most kellett bevennem egy görcsoldót annyira fáj a hasam.Nyugi majd meg fog jönni amikor meg kell jönnie.Ne izgulj.De ha 16 éves korodig sem jön meg akkor menj el orvoshoz!
2012. aug. 20. 13:16
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
De nem mindenkit visel meg a menstruáció, és azt senki nem tudja előre, hogy a Kérdező hogy fogja viselni. Miért kell előre ijesztgetni? Úgysem lehet megúszni, akkor meg minek idegeskedjen előre!
2012. aug. 20. 13:18
 5/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok és az előző választ is én írtam.
2012. aug. 20. 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez nem ijesztegetés, ez tény. Nem csak "jó" oldala van a mensinek, lehet görnyedve hányja végig minden hónapban, lehet meg se érzi, lehet egy gyógyszerrel túlvan a nehezén és kész. Most a felvilágosítás nem csak arról szól, hogy elmondod, hát vérzel havonta egy hetet és annyi. Erre is készülni kell.
2012. aug. 20. 13:23
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
De honnan tudjátok, hogy a Kérdező hogyan fogja viselni? Jósok vagytok?
2012. aug. 20. 13:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy benneteket megvisel, nem biztos, hogy őt is meg fogja. Többen írták már, hogy semmi bajuk menstruáció alatt. Megint az első és előző voltam.
2012. aug. 20. 13:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt kell mondani, hogy van akit megvisel, van akit nem. Ez így korrekt! Megint az első voltam.
2012. aug. 20. 13:28
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és még várok válaszokat remélem nem fogom olyan rosszul viselni mint ahogyan néhányan mondták és az igaz hogy kb.olyankor jön meg mint az anyukámnak??? :dd
2012. aug. 20. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!