Szerintetek is hamarosan meg fog jönni az első menstruációm?
Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek segítsetek! :) 13 éves vagyok és nagyon fáj az alhasam már kb 1 hete. :SSS Fehérfolyásom 2-3 éve van , mell növekedés szintén 2-3 éve, alul már kb 1 éve szőrös a hónaljam meg fél éve, belül a combom is szokott fájni. Szerintetek meg fog jönni és ha igen kb mikor? Tudom hogy nem lehet megjósolni de eddig nem fájt ennyire az alhasam mint most.2012. aug. 16. 22:48
11/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. =)
2012. aug. 17. 14:16
12/16 anonim válasza:
Kérdezd meg anyukádat hogy neki hány évesen jött meg először az alapján ki lehet következtetni pl:neki mondjuk 14 évesen jött meg akkor lehet hogy neked is szóval ilyesmire gondoltam.De lehet hogy még ezen a nyáron jön meg.Változó mindenkinél.Ha pedig fáj nagyon az alhasad akkor vegyél be valami görcsoldót pl:Nospa.
13/16 A kérdező kommentje:
Oké, megkérdezem. Köszönöm! :)
2012. aug. 18. 14:19
14/16 anonim válasza:
sya! egyszer azt olvastam hogy ha fáj a hátad/fáj a hasad/fáj a belső combod akkor nemsokára meg fog jönni
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,:) remélem még a nyáron meg jön mert nem szeretném hogy, pont az első menstruációm a suliba jöjjön meg.:s
2012. aug. 20. 14:18
16/16 anonim válasza:
sya az előző voltam nekem még nem jött meg de nekem is ilyen jelek vannak csak 12 és fél éves vagyok és megértelek én se szeretném hogy pont a suliba jöjjön meg :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!