Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek is hamarosan meg...

Szerintetek is hamarosan meg fog jönni az első menstruációm?

Figyelt kérdés
Sziasztok, kérlek segítsetek! :) 13 éves vagyok és nagyon fáj az alhasam már kb 1 hete. :SSS Fehérfolyásom 2-3 éve van , mell növekedés szintén 2-3 éve, alul már kb 1 éve szőrös a hónaljam meg fél éve, belül a combom is szokott fájni. Szerintetek meg fog jönni és ha igen kb mikor? Tudom hogy nem lehet megjósolni de eddig nem fájt ennyire az alhasam mint most.
2012. aug. 16. 22:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. =)
2012. aug. 17. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg anyukádat hogy neki hány évesen jött meg először az alapján ki lehet következtetni pl:neki mondjuk 14 évesen jött meg akkor lehet hogy neked is szóval ilyesmire gondoltam.De lehet hogy még ezen a nyáron jön meg.Változó mindenkinél.Ha pedig fáj nagyon az alhasad akkor vegyél be valami görcsoldót pl:Nospa.
2012. aug. 18. 13:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Oké, megkérdezem. Köszönöm! :)
2012. aug. 18. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:
sya! egyszer azt olvastam hogy ha fáj a hátad/fáj a hasad/fáj a belső combod akkor nemsokára meg fog jönni
2012. aug. 20. 12:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,:) remélem még a nyáron meg jön mert nem szeretném hogy, pont az első menstruációm a suliba jöjjön meg.:s
2012. aug. 20. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
sya az előző voltam nekem még nem jött meg de nekem is ilyen jelek vannak csak 12 és fél éves vagyok és megértelek én se szeretném hogy pont a suliba jöjjön meg :((
2012. aug. 26. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!