15 éves vagyok és januárban volt az első menstruációm. Nem késői kicsit?
Figyelt kérdés
És még mostanra sem "igazi" nem tiszta vér , és csak 2-3 napig tart. Lehet az a gond h mindennap edzésem van ? ezért is jöhetett meg később és még mostanra se állt be normálisan?2012. márc. 24. 18:04
1/5 anonim válasza:
normális..akik sportolnak, azoknak később jön meg...nekem 11 évesen jött meg, most 15 vagyok..unokatesóm 16, még mindig nincs meg neki..ne aggódj, inkább örülj neki.. :)
2/5 anonim válasza:
ha majd 18 éves korodig nem jön meg csak akkor kell majd aggódni, hisz akkor valami betegség lehet az oka, de mivel még csak 15 vagy akkor semmi gond sincs
3/5 anonim válasza:
Nem késői...És kb 1-2 év kell,hogy rendszeres legyen. És mit értesz azon,hogy nem igazi vér? 15 évesen tudnod kellene,hogy az,amit menstruálsz az a méhfaladról a váladék,amelynek csak egy kis része igazi vér...Az,hogy 2,3 napig tat az sem baj. Lehet,hogy majd ha beáll akkor is csak ennyit fog tartani. Nekem is 3 nap az egész,és vége,igaz nekem 3 hetente megjön. Én 11 évesen kezdtem:))...Örülj,hogy megspóróltál 4 év szenvedést.
4/5 anonim válasza:
Normális. Ha 18 éves korodig nem jön meg, akkor van baj, addig mindegy, hogy mikor.
5/5 anonim válasza:
ez teljesen normális vannak akik nem annyira fejlettek azoknak később jön meg de vannak akik fiatal körukba is már eléggé fejlettek azoknak már 9-10 éves korába is megjöhet..... na mind1 a válaszom nem késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!