Nem a menstruációm alatt kezdtem el szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót. Ez baj?
Figyelt kérdés
Ezelőtt másfél évig nem szedtem fogamzásgátlót, most újra elkezdtem szedni a Symiciát. Úgy emlékeztem, hogy bármikor elkezdhetem szedni, így kb a ciklusom közepén vettem be az első tablettát. Azt gondoltam, hogy így eltolom a menstruációmat, de most kezdtem el olvasgatni a gyógyszerhez való papírt, és látom, hogy a menstruáció alatt kellett volna elkezdeni, és most kicsit megijedtem. Mire számíthatok? Mennyi idő után fog így hatni a gyógyszer?2012. aug. 15. 13:53
1/3 anonim válasza:
Hívd fel a nőgyógyászodat, az a legtisztább!
2/3 anonim válasza:
Minden fog.gátlót a menstruáció alatt kell elkezdeni szedni, erre hogyan lehet rosszul emlékezni? Pláne ha még szedtél is ilyet régen... Na de mindegy, nem kioktatásra van szükséged. Én az első megvonásos vérzésig mindenképp várnék, de inkább a következő levél első szeméig.
3/3 anonim válasza:
Az első levél még egészen biztosan nem hat, védekezz óvszerrel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!