Baj, ha a két menzesz között is vérezgetek?
Lindynette-t szedek egy éve, minden nap tisztasági betétet használok, és nemrég tapasztaltam barna színű folyást a betétben, és pisilés után a wc papíron is megjelent. A menzeszem már beállt, rendszeresen percre pontosan meg is jön, csak ez a barnázgatás zavar. Mindenképpen érdemes lenne felkeresnem a nődokimat? Köszönöm előre is a segítséget!
22/L
Mindenképpen doki.
Egyébként egy kis pontosítás és egy tanács.
Aki tablettát szed, NEM menstruál. Nincs peteérés, nincs menstruáció, hanem megvonásos vérzés van, amikor megvonják a hormont - amikor tablettaszünet van. Ha rendszertelen menstruációra kaptad a tablettát, az baj, mert ez egy mesterséges ciklus, ha abbahagyod a tabit, ugyanúgy összevissza lesz.
A másik: ne használj tisztasági betétet, max. a menstruáció utolsó napjain. Nem olyan légáteresztő, mint mondják, könnyen fertőzés forráa lehet. Főleg mert a tabi is hajlamosít a fertőzésre.
Második válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm, hogy írtál! Nem, a tablettát csak és kizárólag a fogamzásgátlás céljából írta fel nekem az orvos, mivel vőlegényem van, és meguntuk az állandó óvszer mizériát.
Akkor a továbbiakban elhagyom a tisztasági betétet is. A betétet csak pusztán higiénés okokból használtam, hogy ne a bugyi legyen "olyan". Még egyszer köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!