Cypromix aknés bőrre? Nem korai szedni? Félek.16/L
Ha nem bízol egy dokiban, akkor elmész egy másikhoz. Ha ugyanazt mondja, akkor úgy van.
A gyógyszert nem a bőrödre írta, hanem együttesen a problémáidra, nyilván hormonproblémáid vannak, azért nem állt be a menzeszed és azért csúnya a bőröd.
Ha a hormontartalmú gyógyszert hormonproblmára írják, azt pontosan úgy fog hatni, ahogy kell neki. Baj akkor van, ha valaki összevissza szedi a neki nem megfelelőt.
Azért írták fel neked, mert neked az a kisebbik rossz, ha beszeded. Ha egészséges lennél, nyilván feleslegesen nem írták volna fel.
köszönöm a választ.
csak attól is félek hogy ugye megnöveli az étvágyam és elhízok vagy ilyesmi...
Ilyen problémára nem tabletta kell rögtön, hanem egy alapos hormonvizsgálat.
Addig vszínűleg jó lesz, míg szeded. Viszont fél évnél tovább nem ajánlott. Utána jó eséllyel visszatérnek a problémák (sok esetben még durvábban, mint előtte).
A menzeszed is addig lesz rendben, amíg szeded, ugyanis a tabi nem a saját hormonrendszered teszti rendbe, hanem a te rosszul működő hormonrendszered kikapcsolja, és csinál egy mesterséges ciklust.
Ha abbahagyod, ugyanolyan lesz, mint most, vagy még rosszabb.
Inkább keress egy normális endokrinológust.
szerintem is inkább kérj beutalót hormonkivizsgálásra,ha nem ad,irány egy másik nődoki,aki ad beutalót,és talán ki is vizsgál
én is így jártam,de én másik dokihoz megyek,és kérek beutalót endokrinológushoz,mert a hormoncuccok nem jók,rengeteg problémát okoznak
Szia!
én már 1 éve cypromixet szedem, semmi bajom nincs tőle, nem hiztam, a bőröm is nagyon szép lett! Én csak ajánlani tudom!!!
u.i.: sosem tudhatod hogy melyik gyógyszer lesz a jó, én már szedtem ennél 3x drágábbát is mert azt hittem hogy az jobb, de attól depressziós lettem.. Úgyhogy nyugodj meg, ès sztem nyugodtan kezd el szedni.
Amiatt mert nem rendszeres a menszeszed attól még nem lesz zsírosabb a hajad és problémáid se lesznek ha nem vagy kövér. A háziorvosodat megkérheted azért hogy egy hormon vizsgálatot csináltasson nálad-- mivel nem ismerlek, és látatlanban, nehéz megítélni téged.
Lehetsz ebben a korban formás, molett csak kövér ne legyél. Valamikor én korán mentem férjhez 17 éves voltam és írd és mond, még szűz voltam és nem menstruáltam, a sulyom normális fogható" volt de nem kövér-- a zsírós bőr ellen gyakrabban mosakodtam, alkohollal ledörzsöltem, a pattanást kigőzöltem, kinyomtam fertőtlenítettem, klorocid kenőcsöt beledörzsöltem-- igy soha nem volt legfeljebb egy mert nem tudott elterjedni.
Ha nincs különösebben más panaszod és különben nem kínoz nagyon a görcsölés se-- akkor ha kicsit később is érsz, ne félj úgy is meg fog jönni a menzeszed.Nem egyformán érünk és felesleges siettetni.Nem vagyunk egyformák-- én még 61 éves koromban menstruáltam és normálisan, az elmaradás pedig két hónapig volt kellemetlen hőhullámmal aztán az is elmúlt-- amíg sokan már 50 előtt kezdik abba hagyni a menzeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!