Túl korai orgazmus (női). Mit lehet ellene tenni?
számtalan helyről hallom, hogy rengeteg nő társam nem tud orgazmust elérni. azonban nekem pont az ellenkezője a problémám! gyakran annyira felizgulok az előjáték során, hogy akár 2-10 perc alatt elérek a csúcsra.
sokan beszámonak arról, hogy egy szeretkezés alatt többször is képesek átélni a gyönyört, viszont - nem tudom más van e így vele - nem tudom folytatni az aktust az orgazmus után, egyszerűen elmúlik a vágy, és ezzel együtt a nedvességem is. egyszóval nyoma vész a kedvemnek.
ez gyakran nagyon kellemetlen, gondolom érthető, miért.
2 éve még nem állt fenn ez a probléma, akkor gyakran képesek voltunk 2 akár 3 órát is szeretkezni a párommal. (azóta is vele vagyok).
kérlek segítsetek! az is aggaszt, hogy míg más élvezi a szexet az orgazmus után is, én miért nem???? és persze annak koraisága is.
Barátnőm sem élvezi a sexet annyira, ha orgazmusa van, bár neki előtte "epizódjai" szoktak lenni, így kb fél óra.
Legyetek kreatívak, biztos sok olyan póz van, ahol ennyire nem intenzív az érzés.
Csináljátok máshogy, aztán majd csináljátok így is.
De amint látom, ez neked így teljesen rendben van, a barátodat elégítsd ki máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!