A Cypromix fogamzásgátló tabletta okozott nálatok agressziót?
Semmiféle hormon gyógyszer szedését nem tartom egészségesnek, mert mindig utólag jönnek ki legtöbbször a komolyabb bajok amelyet a hormon okozhat.
Én egy hónapig szedtem fogamzásgátlót, szülés utáni mütét miatt-- egy agresszív lettem a szobából kihajítottam a fotelt a férjemhez, bemenekült a spejzba-- annak az ajtaját szétrepesztettem mire lehűltem-- a férjem akkor a spejzban aludt. Másnak a munkahelyemen el kezdtem remegni alig álltam a lábamon, aztán szikrákat láttam és tomboltam a fejfájásom miatt-- a mentő vitt be vénásan agy-értágítást csináltak, és letiltották a fogamzásgátló szedését. --de azóta a jobb fülemre rosszul hallok a mély hangokat csak ha hangosan beszélnek, különben nem csak a magas hangok értelmetlen összevisszaságát.
A férjem azóta se engedi semmilyen tabletta szedését. Ő vigyáz arra, hogy ne maradjak terhes. Ha másképp nem,akkor azért van az óvszer, hogy azt kell megtanulni használni !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!