Titeket nem szokott zavarni a betét hangja amikor megvan?
Figyelt kérdés
Főleg amikor szobában vagytok, nem szoktátok magatokat cikin érezni amikor nagyon csend van, és mozogtok vagy sétáltok a betét zörejét halljátok? vagy csak én aggódok miatta és valójában nem hallatszik annyira?? :)
Kort írjatok légyszi :)
L/15
2012. aug. 13. 19:07
1/12 anonim válasza:
nem hallatszik. milyet használsz hogy zörög? az enyém nem zörög...
2/12 A kérdező kommentje:
változó, általában always. főleg akkor szoktam hallani amikor nem passzos raktam egy gatya.
2012. aug. 13. 19:11
3/12 anonim válasza:
ez engem is zavar de csak a szárnyas betétek zörögnek. a tisztasági szerencsére nem
4/12 anonim válasza:
de zavar.. el is nevetem magam néha.. :/
5/12 anonim válasza:
Furcsa, nekem sosem zörög, pedig szárnyast használok már 6 éve:o
16/l
6/12 anonim válasza:
nekem sem zörög sosem pedig szárnyast használok.
7/12 anonim válasza:
Engem a hangja sose zavart, míg használtam, inkább a tudat meg az érzet, hogy vérben tocsogok...
8/12 anonim válasza:
Az Always az szokott, mivel műanyag. Én mióta Libresse-t használok, nincsenek ilyen gondjaim.
9/12 anonim válasza:
Aki egy kicsit is érett szellemileg, azt ez egyáltalán nem zavarja, hanem a világ egyik legtermészetesebb dolgának tartja, mint minden mást a menstruációval kapcsolatban!!!
10/12 anonim válasza:
jajjmár... nem zavarhat egy 20éves nőt sem,hogy zörög? akkor már nem érett szellemileg? ahj menj már.. ezt a hülyeséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!