Nagyon ciki, gáz ha kis szütyővel, neszeszerrel megyek a suliban WC-re?
Figyelt kérdés
7.-be megyek és most jött meg először. Láttam már másnál is neszeszert, az osztályban a lányok ilyennel szoktak menni. Betétet használok és az kilátszódik illetve be sem fér a zsebembe, így muszáj valahogy kivinnem.2012. aug. 12. 15:33
1/9 anonim válasza:
Nem ciki, de az sem ciki, ha valaki meglátja nálad a betétet, hiszen teljesen természetes dolog a menstruáció, és minden ami azzal kapcsolatos!
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, nekem is volt egy kis szütyőm ilyen célra, másnak is... Aki ezen röhög, az éretlen, vagy még nem menstruál. Sőt, gyakran előfordult, hogy tőlem vagy mástól kértek betétet, mert nekik épp nem volt, de suliban jött meg.
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, gimiben ha nem volt zsebem akkor a nadrágom övrésze alá raktam a betétem, egyetemen már csak kézbevettem a betétet és úgy mentem ki.
Nem hiszem, hogy mások azt figyelnék, mi van nálad. Más meg komplett sminkfelszereléses szütyővel megy wc-re.
4/9 anonim válasza:
Így van,ahogy az első írja.Eleinte én is féltem,h mi van ha meglátják a kezemben v vmi,de már nem érdekel,mert természetes dolog.Olyan meg nincs,h megszól érte egy csaj,mert nála is ez a szitu.A lényeg,h ne érezd gáznak,neszeszerben is viheted nyugodtan.
5/9 anonim válasza:
Adok még egy tippet. Övtáska!:) Ebben elfér a pénztárca a büfébe, egy fésű, mobil, és a betét is:)
6/9 A kérdező kommentje:
Hát nálunk nincs büfé, így övtáskával nem sétálgathatok mindenhova. Tükör van az osztályban fésülködni ott szoktam, csak az a baj, hogy éjszakai betét kell és az meg elég nagy.
2012. aug. 22. 10:22
7/9 anonim válasza:
Egyátalán nem ciki!!Én is éjszakait használok,de én beletuszkolom valahogy a zsebembe és ráhúzom a pulcsimat.Általában a fiúk nem nagyon figyelik a lányokkal szoktam wc-re járni.
8/9 anonim válasza:
Én ha megvan mindig úgy megyek wcre,sosem lehet tudni :). Egyébként nekem is van,hogy barátnőimtől kérek..Persze nem fiúk előtt,de ha meglátják,akkor sem tudjuk nagyon takargatni,de most miért is? Ez egy természetes dolog..És még ők sem röhögnek rajta,pedig az oszt.társaim elég éretlenek :)
13/L
9/9 anonim válasza:
Nekünk a sulinkban az éretlen kis ötödikesek (felének már megjött)ha betét csomagolási zajt hallanak,mennek és pletyiznek egy jót róla,stb. De szerintem a koromban már elfogadott ez az állapot... 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!