Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan tudnám ezt megoldani?

Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó, hogy még nem volt olyan ottalvós osztálykirándulásuk, majd most lesz elvileg aug végén. (Tudom hogy szokatlan, nem vagyok végzős, csak 8.os leszek :S) Na és arról van szó, hogy ezen a kiránduláson kb 5-en leszünk egy szobában, ami nem is baj. É ami a gond, hogy még az osztálytársaim nem tudnak erről a betegségemről, hogy éjjel vizelettartási gondjaim vannak, vagyis pelenkahasználatra szorulok. Nagyon tartok tőle, mert nem akarom hogy kibeszéljenek, vagy lebukjak a dologgal, mert akkor az még gázabb. De az is hülyén néz ki ha most magyarászkodok nekik hogy mi a helyzet és készüljenek fel :S És nem hinném hogy nem vennék észre mivel egyrészt szerintem látnák is hogy pufi ott lent, meg zörög is. nem is beszélve róla hogy mi van ha szimplán a táskámban talál rá valaki "véletlen" :S Mit tegyek? :( Próbáltam úgy hogy legjobb barátnőmmel ketten, de az le lehet mert mindenképp 5 fős szobák. És gondolom Ti se reagálnátok a helyükben pozitívan. :((

15/L

2012. aug. 13. 16:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igazuk van a válaszolóknak, hogy nem kell a beszólogatókkal törődni, de sajnos vannak olyan emberek, akik azzal érzik többnek magukat, hogy másokat lehúznak, bántanak.. Nem tudom, mit lehetne velük kezdeni, az olyan megjegyzésekkel, hogy "majd kinövik", nem sokra mész:S A kép amúgy tényleg nem vészes, ha meg tudod oldani a felvételt-levételt titokban, biztos nem lesz gáz. :) Én a helyedben az ofővel is beszélnék a barátnőn kívül. :)
2012. aug. 13. 19:53
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Vannak tippjeim ilyen esetekre!

-Sötét színű, nagy mintás vagy egyszínű bugyit vegyél fel. A legjobb az egyszínű fekete vagy a nagy mintákkal díszített. Erre vegyél valami feszes, de nem szorító nacit. Ez lehet ilyen női boxer vagy rövid cicanaci, esetleg nagyon feszes forrónaci. Mondanám még, hogy a boxer fölé és a bugyi alá vegyél egy francia bugyit is, bár talán ez már szorítana. Ez így hangszigetel is, helyén tartja, valamint kevésbé fog feltűnni. De persze az utolsó bugyi fölé vedd fel a pizsinacidat, aki kicsit bővebb. Amúgy, ha nem tudnám miért raktad fel a képet, észre se venném mi van rajtad. De tényleg mond azt, hogy megjött és vastag, hosszú éjszakai betéted van, különben átáznál. És ez nyilván hangot is ad ki. De sztem is mindenki a betétre asszociálna rögtön. Hajrá, szorítok! Sok sikert! :)

2012. aug. 13. 20:08
 13/19 anonim válasza:
Igaza van az elöttem írónak..senki se arra gondolna először...nyugi nem lesz semmi baj észre se fogják venni, biztos lehetsz benne.:)
2012. aug. 13. 20:18
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget, annyira örülök :)!!! Mivel cicanadrágom nincs, meg a plusz alsónemű nagyon feszül rajta(félek szétjön, kitágul stb) , megpróbáltam hirtelen két nacival, de egyiket se tudom milyen.. mármint értitek :). Szerintetek? Ja, bugyi az szerintem amúgy se "fedi le" teljesen :/

[link]

[link]

Nadrágban mondjuk hülyén néz ki aludni, no meg nem tudom mennyire üt át a fehér :/

Köszönöm aki kitart mellettem !! :)

2012. aug. 13. 21:06
 15/19 A kérdező kommentje:
max azt mondom otthon maradt a pizsi :P :)
2012. aug. 13. 21:10
 16/19 anonim válasza:
És ha két nacit húzol fel? akkor is átütne?
2012. aug. 13. 21:19
 17/19 A kérdező kommentje:
hát egyrészt besülök, meg akkor azt úgyis látják hogy minek van rajtam 2 :/
2012. aug. 13. 21:22
 18/19 anonim válasza:
Mondjuk igaz... a pizsinadrágodon nagyon átütne, mert nekem kiskoromban hasonló helyzetem volt és oviban mindig olyan pizsi gatyám volt amin nem ütött át.
2012. aug. 13. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:
A fehér nacin picit átlátszik, de a farmerban az ég világon senki meg nem mondaná, hogy van alatta valami. Jó ötlet ha azt mondod hogy otthon maradt a pizsi, csak nehogy valakinél kettő legyen és fel ajánlja hogy kölcsön adja :). Esetleg még mondhatod hogy nagyon fázós vagy, csak nehogy pont akkor legyen 35 fok.
2012. aug. 14. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!