Hogyan tudnám ezt megoldani?
Szóval arról van szó, hogy még nem volt olyan ottalvós osztálykirándulásuk, majd most lesz elvileg aug végén. (Tudom hogy szokatlan, nem vagyok végzős, csak 8.os leszek :S) Na és arról van szó, hogy ezen a kiránduláson kb 5-en leszünk egy szobában, ami nem is baj. É ami a gond, hogy még az osztálytársaim nem tudnak erről a betegségemről, hogy éjjel vizelettartási gondjaim vannak, vagyis pelenkahasználatra szorulok. Nagyon tartok tőle, mert nem akarom hogy kibeszéljenek, vagy lebukjak a dologgal, mert akkor az még gázabb. De az is hülyén néz ki ha most magyarászkodok nekik hogy mi a helyzet és készüljenek fel :S És nem hinném hogy nem vennék észre mivel egyrészt szerintem látnák is hogy pufi ott lent, meg zörög is. nem is beszélve róla hogy mi van ha szimplán a táskámban talál rá valaki "véletlen" :S Mit tegyek? :( Próbáltam úgy hogy legjobb barátnőmmel ketten, de az le lehet mert mindenképp 5 fős szobák. És gondolom Ti se reagálnátok a helyükben pozitívan. :((
15/L
Esetleg mondd azt, hogy nagyon erős a menstruációs vérzésed éjszaka, és ha nem használnál pelenkát, akkor átáznál.
Orvosnál voltál már a problémával?
Köszi a vígaszokat :) amúgy szerintetek is feltűnő kívülről is egy ilyen? :/ készítettem magamról képet [link]
vagy csak én pánikolom el..? nemtom :S :)
Azon a képen aztán és meg nem mondanám, hogy pelus van rajtad! Sokkal inkább hasonlít a nagyobb fazonú bugyikhoz, mint amilyet a dédimamám is hord, úgyhogy nyugi, nem lesz semmi gáz. Érezd jól magad a kiránduláson, és ne foglalkozz az osztálytársaid bántó beszólásaival! (Ha esetleg mégis megtudnák azt, hogy pelusban kell aludnod éjjelente)
:)
Előző vagyok
A másik dolog meg az, hogy inkább legyen rajtad a pelenka, mintsem hogy bepisilj az ágyba, mert arra már bárki mondhatná, hogy gáz, de így nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!