Rosszul raktam fel a tampont vagy mitől érzem h "ott" van?
Figyelt kérdés
A tampon ugye akkor van jóhelyen ha nem érzed h ott van. Én sokáig betétet használtam, most pár alkalommal használtam tampont de egy kicsit mindig érzem. De nem "lóg" ki, szóval normálisan fel van rakva meg úgy csináltam ahogy a dobozán volr írva hogy kicsit ferdén hátrafelé. Minit használok.
A betétet kényelmesebbnek találom, csak strandolás meg tesi órák miatt próbálgatom a tampont, de nem érzem magam jól "benne". Mit csinálhatnék h ne legyen ilyen kényelmetlen? Nem vagyok elég tág?
2009. júl. 21. 14:51
11/15 anonim válasza:
14:58 vagyok, nincs olyan, hogy nem elég mély a hüvelyed XD addig nyomjad, amíg tudod, fájni fog, de utána tényleg SEMMIT nem lehet érezni... Én addig toltam, h kb az ujjamból 4-5 cm volt bennem (plusz a mini tampon) szal télleg jól fel kell nyomni. És semmitse éreztem... Tényleg semmit. Szorítsd össze a fogad és hajrá! Kiszedni rosszabb lesz XD
12/15 A kérdező kommentje:
Na kösz XD A kiszedéssel még vannak gondjaim XD
2009. júl. 21. 15:12
13/15 anonim válasza:
az nem baj,ha szűz vagy
14 éves korom óta használok tampont.Én mindjárt normál tamponnal kezdtem,de nem fájt,a szűzhártyámnak sem lett semmi baja.
14/15 anonim válasza:
hazsnálj mini tampont, és nem az a lényeg h minél feljebb told, hanem az h jó helyen legyen. én sárgát hazsnálok, mermár nemvagyok szűz, és nemis szoktam a lehető legmagasabbra feltolni, kb addig nyomom be, h a mutatóújjam első egyharmada is bekerül. ennél még tudnáűm feljebb is, de nekem meg az a kényelmnetlen. haszóval feltolom addig, és után azúgy helyre áll magától is. picit mocorgjál, mászkkáűlj, guggolgass, meg ilyenek. nekem mindig helyrerázódik, viszont ha túl feltolom akkoraz baromi kényelmetlen
15/15 anonim válasza:
Először akkor is érezni fogod ha jó helyen van. Velem is ez volt, de aztán muszáj volt a tampon mert Balcsin nyaraltunk és elhatároztam h most azért is fürdeni fogok ha kényelmetlen is :D Először tényleg kényelmetlen volt aztán meg totál meg is feledkeztem róla. Tényleg valami pszihés dolog lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!