Kiakartam próbálni a tampont, de egyszerűen nem tudom feltenni nagyon fáj a felhelyezése égő érzést tapasztalok. Ez miért van? Talán rosszul helyezem fel vagy a hüvelyemmel lehet probléma vagy mi lehet az oka?
Mekkora tampont vettél? Elsőre a legkisebbet érdemes, hogy megtanuld felhelyezni. Valószínűleg nem ment elég mélyre, először én is így jártam :)
Olvasd el a tájékoztatót.
Mennyire volt erős a vérzésed amikor próbáltad felhelyezni? Mert az erősebb napokon könnyebben felcsúszik. Ha még szűz vagy amiatt is lehet. Először nekem is szar volt.
Ma már simán megy, de csak ritkán használom. Inkább betétezek az kevésbé fertőzés veszélyes.
A legvékonyabb OB-t próbáld. van rajta egy vékony filmréteg szerü, jobban csúszik.
Akkor csináld amikor nagyon megvan. Elöször ha lehet gugolj le és ha kell elöször az újadat nyomd fel egy kicsit, így tudod hova megy. aztán a tampont a gátizmon túl kell nyomnod, ez egy kicsit beljebb van kb 1-2 centi van a nyílás és a tampon között. ha falállsz és nem rossz akkor jó helyen van, ha nyom vagy kellemetlen érzés akkor feljebb kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!