Rosszul raktam fel a tampont vagy mitől érzem h "ott" van?
A tampon ugye akkor van jóhelyen ha nem érzed h ott van. Én sokáig betétet használtam, most pár alkalommal használtam tampont de egy kicsit mindig érzem. De nem "lóg" ki, szóval normálisan fel van rakva meg úgy csináltam ahogy a dobozán volr írva hogy kicsit ferdén hátrafelé. Minit használok.
A betétet kényelmesebbnek találom, csak strandolás meg tesi órák miatt próbálgatom a tampont, de nem érzem magam jól "benne". Mit csinálhatnék h ne legyen ilyen kényelmetlen? Nem vagyok elég tág?
Én is majd megőrülök, pont az a bajom, mint Neked.
Egyszerűen már nem tudom feljebb tolni, és mégis érzem, és zavar.
Nem tudom mit nem csinálunk jól.
Vagy lehet, hogy ez pszichológia.
Mert tudjuk, hogy ott van, ezért már zavarnia kell.
Tényleg nem tudom.
Gondoltam már arra h csak bemesélem magamnak h ott van XD
De tényleg érzem :S Én nem hiszem h tudnám fentebb tolni :S Lehet h nem elég mély a hüvelyem... Olyan rossz mert más otthonra használ betétet, ha elmegy vhova akkor meg tampont én meg pont fordítva mert itthon éppen azon vagyok h hozzászokjak, de nem megy. Legszivesebben ilyenkor csak ülnék, de az se mind1 h h mert akkor is érzem...
Kb olyan 4 eve hasznalok tampont (is), elso par alkalommal nekem is borzaszto kenyelmetlen volt, visszamnetem a wc-re 10x is, h igazitsak rajta, sehogy nem volt jo, aztan megszoktam es utana mar nem is ereztem, h ott van. Ugy kepzeltem el mint a tangaval. Mikor azt kezdtem hordani bolondultam meg annyira idegesitett, most meg mar eszre se veszem,h ott van.
Amugy egy tipp: En a mutato ujjommal nyomom fel, es egeszen addig felnyomom amig az ujjom tovig be nem megy. Igy tuti nem sert. Remelem tudtam segiteni! Sok sikert hozza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!