Miért ilyen kevés a menstruációm? Terhes lettem?
Kb olyan, mintha a 4-5. napon lennék (általában 5-6 napig tart) Egy nagy vagy 2x cserélek, nagyon max 3x.
Össze vissza jönnek meg a menzijeim. Amikor megjött tegnapelőtt, nagyon rosszul voltam, nagyon görcsöltem, hányingerem volt, szédültem, gyenge voltam. Korábban sosem volt ennyire durva, mint akkor.
A barátommal mindig védekezünk, viszont a múltkor olyan érzésem volt, mintha tényleg belém élvezett volna, de nem csúszott le a gumi és nem láttuk kiszakadtnak, utána nem folyt ki belőlem semmi. Ti is éreztetek már ilyet gumival? Én eddig még soha.
Most mitől lehet ilyen kevés? Talán teherbe estem? A melegtől is lehet?
17/L
Szia! Nahát, olyan mintha én tettem volna fel a kérdést. Mi is védekeztünk, gumival, de mégis volt bennem félsz, hogy mi van ha.. Késett is egy hetet a mensim, csináltam is egy tesztet ami negatív lett. Mivel megnyugodtam meg is jött rá két napra, de nekem is így ahogy te körülírtad. Sokkal kevesebb, pedig nem jellemző rám. Tehát még mindig aggódok, sok helyen olvastam, hogy sokan menstruálnak a terhesség elején.. :S De attól független nem barnás, hanem rendes vér, csak kevés. Más terhességi jelem amúgy nincs. Szerintem már csak túl parázom és te is. :) Vagyis remélem. Szorítok, hogy ne legyen baj, majd írj mi lett veled.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!