14 nappal a menstruációm után ma reggel megint "beteg lettem", mi lehet ez?
12-14 évesen ez még elmegy, de 20 évesen már nem
Menj el másik dokihoz is
Ez biztos, hogy nem normális dolog, tehát keress fel egy másik orvost!
A fogamzásgátló tbl. esetleg segíthet ezen. Vagy szeded? Mert ha nem rendszeresen szeded (kimarad 1-2 nap) is előfordul ilyen, akkor amiatt van, és normális. Ha szervi elváltozás nincs, valószínű hormonális probléma.
Nekem is hasonló problémáim vannak.Míg szedtem a fogamzásagátlót addig úgy-ahogy rendszeres volt.Mióta abbahagytam a fogigátlót azóta ismét ezzel küzdök.Már rengeteg nőgyógyásznál,endokrinológusnál voltam.Az eredményeim jók,a hormonok,vizsgálatok,ultrahangok stb. minden jó.Tanácstalanul áll minden orvos hogy miért van meg 2 hetente.Vérzéscsillapítót kaptam rá de az sem használt :(
Ja és nekem nem sikerül teherbe esni sem ;(
Remélem te szerencsével jársz
22/L
kedves elöttem szóló. Nagyon sajnálom, de remélem azért összejön a baba, ha nehezen is. Én szurkolok.
Velem is ugyan ez van, senki sem tudja, hogy miért. De sajnos a családunkban jelen van ez a probléma. Kersztanyukámnak is iszinyat redszerlene, pedig ő már 39 éves , de még mindig nem állt be neki. Szerencsére náluk a baba sikerült. Unokatesóm aki 19 éves, ezzel a problémával küzd. Igazából engem is csak a baba miatt zavar. Igaz most még nem szeretnék egy darabig, de félek,hogy ha majd akarom, akkor emiatt nem sikerül.
Utolsó vagyok.Én is mindig ettől féltem,hogy nem fog sikerülni a baba,ezért nem akartam fogigátlót sem szedni,de az orvosok rábeszéltek sajnos :(
Én már sokszor úgy vagyok vele,hogy nem érdekel a dolog,de akkor mindig eszembe jut mennyire szeretnénk gyereket.Halogatom,hogy visszamenjek a dokihoz,pedig nem kéne.Csak ha valaki már 15 éves korától folyamatosan nőgyógyászatra jár(volt úgy hetente 2x) és még mindig nem tudják,hogy mi a baja akkor már elveszíti a hitét abban,hogy valaha is helyre jöhet.Na én így vagyok már vele :(
Szívből remélem,hogy Te nem fogsz így járni mint én és nálad kiderül,hogy mi okozza és ha gyereket szeretnél az is sikerülni fog.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!