Mikkel jár egy kulcscsonttores?
Figyelt kérdés
Vasárnap este eltörtem a kulcscsontomat. Rögtön kimentünk a surgossegre ahol meg is csinaltak a rontgent és szépen látszik hogy el van törve. 8-ás kötésben vagyok. Tulajdonképpen nem annyira nagy törés...nem törött ketté csak egy afféle szoglettoresnek nevezhető törés. Hétfőn a szakorvos helyreroppantotta és azt mondta hogy négy hétig kell nyolcasban legyek , viszont a korhaznal 2-3 hetet mondtak. Na most az érdekelne leginkabb hogy amikor leveszik majd a nyolcast, akkor majd mennyire fogok tudni sportolni(leginkabb úszni és bringazni) és utána érzékeny lesze, vagy esetleg foge kelleni gyogytornat végezni? Kérlek írjatok le tapasztalataitokat vagy ha nem szaktanacsaitokat. Előre is köszi!!!2012. aug. 11. 08:07
1/2 anonim válasza:
mielőtt leveszik végleg a kötést, illene csinálniuk egy röntgent, hogy mégis mennyire gyógyult meg. valami gyógytornát biztos fog mondani az orvosod, mert az izmaid le fognak tapadni, de utána azt csinálsz, amit csak szeretnél.
2/2 A kérdező kommentje:
Aha...értem, biztosan fognak még csinálni röntgent a kötés vegleges elhagyása előtt, mivel aug. 20-án kell menjünk ellenőrzésre..:)
2012. aug. 11. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!