Epeköveim vannak, jövő héten szerdán kell befeküdnöm műtétre vele. A jobb és bal oldalamat érezhetem a kövek miatt? Vasárnap volt egy görcsöm.
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 11:05
1/5 A kérdező kommentje:
Ott ahol a petefészkeim vannak?
2012. aug. 10. 11:05
2/5 anonim válasza:
Az epe feljebb van, de attól még görcsölhet lentebb tőle. Nekem is voltak epeköveim, véletlenül derült ki. Akkor jöttem rá miért fetrengtem falat kaparva, ha megjött, hát amiatt...
3/5 A kérdező kommentje:
A műtét hogy zajlott?
2012. aug. 10. 11:41
4/5 anonim válasza:
Szerencsére jól :D vasárnap este bementem kórházban, addig minden vizsgálatot letudtam, majd hétfő reggel előkészítettek. Mindenki rendes volt, még csövet se kaptam, mert alig véreztem. Másnap délelőtt már mentem haza.
5/5 A kérdező kommentje:
Az tök jó! Akkor szerdán lehet, hogy engem is megműtenek már? Reggel 8:30-ra kell mennem. UH., labor, EKG meg van. Bízom benne, hogy szerdán meg is műt.
2012. aug. 10. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!