A gyógyszeren kivül, mit tudnék szedni a hormonproblémáimra?
FITOÖSZTROGÉNEKET!!! :D
A fitoösztrogének arról "híresek", hogy a hormonszintet be tudják állítani az optimálisan legjobb szintre (akinek túl alacsony, annak megemeli, akinek túl magas, annak lecsökkenti a legjobbra).
Amellett semmi káros mellékhatása sincs (szemben a szintetikus ösztrogénekkel és gyógyszeres hormonkészítményekkel), sőt bizonyított a rákmegelőző, vérnyomásszabályzó, csontritkulást megelőző hatása is!!!
Javaslom a SZÓJAVIT FORTE kapszulát, ami Rossmann-boltokban, DM-boltokban, Gyógynövényboltokban kapható.
Figyelj, hogy 12 óránként vedd be a következő adagot, mert a fitoösztrogének 12 óránként kiürülnek a szervezetből.
Javaslom, hogy a kúra előtt végezz egy kíméletes (1-2 hetes) méregtelenítő kúrát valamilyen teakeverékkel, amit ilyen célra árulnak gyógynövényboltokban.
Kb. 2-3 hónapos kúra után várhatsz látható eredményeket (szőrösödés és pattanások csökkenése).
Ne ijedj meg, ha eleinte a vérzésed egy kicsit erősebb lesz, vagy netán hamarabb jön majd meg, ez is a jele, hogy a készítmény hatni kezdett, kezdi beállítani a hormonszintedet!
A kúra sokkal eredményesebb lesz, ha a méregtelenítést Fogyó holdfázis idején kezded el és a Szójavit kapszulás kúrát meg Növekvő holdfázis idején kell elkezdeni...
Ugyanis a Hold (ha akarod, ha nem) befolyásolja a szervezetünket, fogyó holdnál segíti a "megszabadulást", megtisztisztulást, viszont gátolja a "beépülést"...
A növekvő hold segíti a hatóanyagok beépülését, viszont gátolja a méreganyagok eltávozását...
A Holdfázisokat megnézheted itt is : www.holdnaptár.hu
Jaj,köszönöm szépen neked,ezer hállaa!:)azt hittem,h megint jön a lehurrogás,és h csak fogamzásgátlóval lehet segíteni a problémámon,de nem!!köszönöm neked!!:)
egyébként biztos h én is szedhetem?nem írtam a kérdésbe,de még csak 15 éves vagyok.tudom,h azt szokták mondani,h ilyen korban normális a szőrösödés,de amennyire én szőrösödöm,az már nem normális:(
szóval nem lesz semmi problémám?nyugodtan szedhetem én is??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!