Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel kezeljem a visszatérő...

Mivel kezeljem a visszatérő hólyaghurutomat? :S

Figyelt kérdés
Szex után 1-2 nappal jelentkezik rendszeresen. Már nagyon elegem van, az orvosok is teljesen tétlenek. Lehet, hogy valami gombától van? Azt hallottam ha szex után kefírbe mártott tampont helyezek fel, akkor nem jön elő a hólyaghurut. Ez igaz? Segítsetek kérlek:S

2012. aug. 9. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szex után közvetlenül el kell menni pisilni és kis dózisú antibiotikumot szokták még javasolni az urológusok. (szex után) Erre kérdezz rá. Van még egy hüvelygél, most nem jut eszembe a neve, ami bakteriális fertőzés ellen véd. Azt érdemes használni. Kefíres tampont felejtsd el. A hólyaghurutot okozó baci a végbél felől támad. Tenyésztés segíti eldönteni, hogy milyen kórokozó okozza. Ha gomba is van a hólyagban, akkor arra is írnak gyógyszert. Szerintem egy normális urológust keress fel, aki kivizsgál rendesen.
2012. aug. 9. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Lactofeel hüvelygél a neve:)
2012. aug. 9. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elsőhöz, a kefíres/joghurtos tamponoktól még több bacit szedhetsz össze, bár vannak benne hasznosak is, de van mellette ki tudja mi minden még. Próbáld ki a medveszőlőlevél teát, amit már kapszulában is lehet kapni, kimondottan erre való, csak körültekintően kell alkalmazni.
2012. aug. 9. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Szex előtt fürdés, szex után pisi.

Az állandó hólyaghurut attól van, hogy a végbélről a baktériumok szex közben a húgycsőbe kerülnek és ott elszaporodnak.

2012. aug. 9. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szex előtt pisi és fürdés, szex után pisi és mosakodás odalent nagyon alaposan!

Eddig nekem is ez volt, mindig előjött, már azon gondolkoztam, hogy kedves párom kivel k*rhat félre...:D

Aztán a dokim felvilágosított, amióta ezt alkalmazom nincs probléma :)

2012. aug. 27. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!