Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló miatt vérvétel?...

Fogamzásgátló miatt vérvétel? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! lassan 4 éve szedek fogamzásgátlót, de eddig mindig úgy alakult, hogy nem a gyógyszer miatt kellett vérvételre mennem,hanem más miatt. De idén már konkrétan az miatt akarok vért vetetni. Az érdekelne, hogy ennek mi az eljárása? Elmegyek pl a házidokihoz és kérek tőle egy beutalót vérvételre? Vagy nőgyógyászhoz kell menni? És milyen vérvizsgálatot kell kérni?
2012. aug. 8. 20:01
 1/4 anonim ***** válasza:
májfunkció, hormonszint. a máj miatt a házidokidat is megkérheted, de úgy tudom, h a nemi hormonok szintjére a nőgyógyász az illetékes. telefonálj a háziorvosodnak, ő majd megmondja. ha úgy alakul, akk kiírja neked, talán még várnod sem kell...:)
2012. aug. 8. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne a nőgyógyászhoz menni, ő végeztesse el a szükséges vizsgálatokat és jó lenne, ha ő értékelné ki az eredményt is!...
2012. aug. 8. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Fogamzásgátló szedése alatt nincs értelme a hormonszint mérésnek, mert nem ad értékelhető eredményt.

Máj és vesefunkció kell. Házidoki tud adni beutalót.

2012. aug. 8. 20:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy én is úgy tudom, hogy a máj és vese funkciókat nézik.
2012. aug. 10. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!