Miért szabálytalan ennyire a menstruációm? Egyszer 20 napra, egyszer pedig 35 napra jön meg.
6 éve menstruálok. Sok évig pontosan 28 napra jött meg, majd az utóbbi 1-2 évben 19-21 napra, ám az utóbbi 3-4 hónapban 33-35 napra jött meg.
Már kétszer is voltam orvosnál, de semmit nem mondtak erre a problémára, csak fogamzásgátlót akartak felírni, amit én nem szeretnék szedni, mert a családomban több embernek is volt trombózisa.
Előre is köszönöm a segítséget!
L/18
Köszönöm a válaszokat!!
Szerintetek érdemes ezzel a problémával foglalkozni?
Mert erre sokan azt mondták, hogy mert még nem állt be rendesen a hormonrendszerem... de hát ha 13 évesen szabályos volt, és pont ekkorra borulna fel?!
6/7:
Eddig két orvosnál voltam, de egyik sem vizsgált meg részletesebben, sőt szinte kérdezni sem kérdezett semmit, csak azt,hogy utoljára mikor jött meg.Még el sem kezdte a vizsgálatot, máris a gyógyszerre akart rábeszélni. Kicsit bosszantó, hogy csak a megoldást tudják, de az okok nem érdeklik. :(
7/7:
Szerintem 3 nap miatt még semmiképp se bosszankodj :) lehet az idő miatt is,ne gondolj egyből a legrosszabbra! Tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes stresszelni, mert annál később jön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!