Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez a kerdes lanyoknak van....

Ez a kerdes lanyoknak van. Vajon problema az ha menstruacio nem 28 nap alatt jon meg hanem altalaban ugy a menstruaciok kozt kb.3 het van, az rendes dolog?

Figyelt kérdés

2012. aug. 7. 08:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
az a 28 nap tájékoztató jellegű. a környezeti hatások miatt állandóan változik. ha mindig ilyen sűrűn jön meg, azért vigyázni kell, nehogy vérszegény legyél, ha meg időszakos, akkor csak stressz.
2012. aug. 7. 08:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Mar tobb ,mint 1 feleve van es minden honapban jelenkezik...
2012. aug. 7. 08:50
 3/11 anonim válasza:

A hivatalos álláspont, hogy kéz menses között 24-35 napnak kell eltelnie. Tehát a 28 nap csak olyan átlag, amit pl. beállítanak a fogamzásgátló tabletták is. De ha nem szedsz semmit és egyébként egészséges vagy, nem baj, ha nem 28 napos a ciklusod.

Ha még nagyon fiatal vagy és "kezdő" a témában, belefér néhányszor a 21 napos ciklus is, de azért hosszabb távon ez már nem annyira normális. Túl sok vért vesztesz, főleg, ha erős a vérzésed.

2012. aug. 7. 08:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Hat tobbnyire 21-24 nap van...Es hat a mennyiseg az nagy...Oka lehet az is ,hogy nem eszem gyumolcosket meg nemely zsoldseget?Vitamint szedek...
2012. aug. 7. 09:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy ciklus nem lehet rövidebb 21 napnál, és nem lehet hosszabb 35 napnál. A kettő között normális.
2012. aug. 7. 09:21
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem felborult a ciklusom 5 hónapja,elmentem dokihoz,elküldött a francba,mert szűz vagyok,hétfőn megyek egy másikhoz
2012. aug. 7. 09:28
 7/11 anonim ***** válasza:
hát nem a legjobb de talán Te csak ilyen vagy és kész. Amig nem akarsz gyereket addig szerintem nem kell vele foglalkozni. Ismerek olyat akinek mindig 24 nap és egészséges viszont ismerek olyat is akinek hormonális probléma okozza a rövidebb ciklust és ez akkor problémát okoz amikor babát szeretne.
2012. aug. 7. 10:48
 8/11 A kérdező kommentje:
Tart 4-5 napot..talan az lehet a zoka ,hogy meg nincs 1 eve ,hogy megjott...????
2012. aug. 7. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:
igen lehet az is. szerintem még nem kell aggódnod miatta. persze elhiszem hogy utálod hogy kb 3 hetente megvan:(
2012. aug. 7. 13:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán jól számolod? A menzesz ELSŐ napjától a következő menzesz első napjáig kell számolni.

A 28 meg csak átlag...24-35 között normális.

2012. aug. 7. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!