Csajoook! Melyik a legjobb tisztasági betét? én használtam NATURELLA-át, , , de az igen rossz, egyáltalán nem tapad!
Szia.
Én anno a Libresse tisztaságiját használtam, de nem nagyon voltam vele megelégedve, mert nem akart a helyén maradni:)
Nos én erre találtam rá, és azóta ezt használom, és nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve. Illeszkedik bármyelyik fehérneműhöz, illatosított és vékony és jól tapad:)
Jelenleg a sárga dobozos van, de már mindet kipróbáltam:)
Hú, az illatosítottól nekem minden bajom volt. Ezért nem vált be se a Discreet se a Naturella. Mindkettőtől folyásom lett.
Nekem a Carefree illatmentes flexiform változata jött be.
Vastagabb, mint az előző kettő, de jól tapad, a helyén marad és nemcsak hétköznapra, hanem a vérzésem gyengébb napjaira is megfelel.
Viszonylag elég régi kérdés.
Én 13 vagyok és a Libresse-nek a Multistyle normal tisztasági betétjét használom,és meg vagyok elégedve vele. A másik faja az az Always,jo a tapadása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!