Miután kiszedetem hova dobjam ki a tampont? :S
Figyelt kérdés
Még nem használtam tampont most fogok először többnyire mindent értek csak azt nem hogy miután kihúztam mibe tegyem?? Mert gondolom elég érdekes lenne csakúgy kidobni O.o Ti hogyan hova szoktátok kidobni?? 13/L2012. aug. 1. 21:16
1/8 anonim 

válasza:

Csavard be egy zsepibe, vagy toalettpapírba és így dobd ki. Nyilvános helyen (munkahely, suli) mindig van egy kis vödör a wc mellett, na az a gyűjtőhely :D Itthon én tartok a mosdóban kukát és naponta kivisszük.
2/8 anonim 

válasza:

Először tedd annak a csomagoló anyagába, amiből a következő tisztát kiveszed!!
3/8 anonim 

válasza:

Én simám wc papírba tekerem,és van egy mini kukám a wc-ben oda dobom (oda szoktam a betéteket is)
Nyilvános helyen mindenhol van kis kuka. Ha nincs akkor nem csinálok problémát, beledobom a wc-be..
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :DD ^^
2012. aug. 1. 22:54
5/8 anonim 

válasza:

Zsebkendőbe, vagy wc papírba betekered és kidobod az első utadba kerülő kukába.
6/8 anonim 

válasza:

Vagy bedobod a wc kagylóba, és lehúzod, ilyenről is hallottam már. :O
7/8 anonim 

válasza:

WC-be ne húzd le, mert az összes trutyi feljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!