Én rossz anyuka leszek?
Figyelt kérdés
24+2 hetes babás vagyok.Most kezdett el nőni a pocakom és sajnos nyílik a méhszájam is a pocaklakó súlyának növekedésével párhuzamban.Kezdem azt érezni,hogy fáj mindenem.Derekam,hasam alja,hátam,sokszor van hányingerem a sok magneb6 miatt(napi 3x2 tabl.).Elkezdtem szédülni is és az alvás is kezd kellemetlenné válni.Emellett dolgoznom is kell,mert anyagilag nem tehetjük meg,hogy csak itthon legyek,háztartást is el kell látni...stb.Nem panaszkodni szeretnék.Tudom,hogy nagyon sok más nő van hasonló helyzetben.De normális,hogy ténylegesen "tehernek" érzem az egészet?Rossz anyuka leszek emiatt?Nagyon várom a picurt,de a sok testi nyűg miatt tényleg terhességnek élem meg a várandóságomat.Járt valaki hasonló cipőben?Ki hogyan kezelte ezt az érzést és helyeztet?2012. júl. 31. 19:29
1/6 anonim válasza:
Nemhiába hívják terhességnek.Aki meg "szentlélek",áldott állapotnak nevezi.
2/6 anonim válasza:
:) Dehogy leszel rossz anyuka! A másodikat várom, 34 hetes vagyok. Hidd el, kezdek már én is saját magam terhére lenni... Főleg egy másfél évessel idekint. Ez teljesen normális dolog! A méhszájad mennyire nyílik? Arra azért figyelj oda...
3/6 anonim válasza:
ettöl még nem elszel rossz Anya, van aki sokat szenved a 9 hónap alatt van aki alig azt is csak a végén amikor már tényleg nagyon nehéz minden mozdulat. Viszont ezzel a méhszáj nyilással nagyon vigyázz ha megereölteted beindulhat a szülés ami nem lenne túl jó. Ha nem akarod elveszíteni a babát akkor muszáj lesz leállnod, mert a végén baj lehet vagy a korházban fekve kell letöltened a maradék 15 hetet amit gondolom nem szeretnél. Még ha nehéz is muszáj lesz valamit kitalálnotok.
4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a méhszájam cudarul van,ezért is aggódom.Ha így folytatom kórház lesz a vége :( A doki is azt mondta,hogy jó lenne a 31. hétig húzni. Úgyhogy nagyon odavagyok emiatt.
2012. aug. 1. 07:35
5/6 anonim válasza:
Akkor a munkát szigorúan abba kell hagynod. Ha betartod az utasításokat és fekszel akkor nem lesz gond. A háztartásról annyit hogy ha nem érti meg ezt a párod és nem vállalja át a háztartást akkor az elég szomorú jellemre vall.... besegíthet benne a család, barát stb... meg lehet oldani azért.
Nagyon komolyan kell venni különben hogy számolsz el a lelkiismereteddel ha tudod hogy nem tettél meg mindent és baj lesz. Ha tudod hogy megtettél mindent és mégis baj van ugy talán kicsit könnyebb mivel tudod hogy nem rajtad múlt. Amugy mit mondott az orvos van valami különösebb oka hogy ez történt? túl eröltetted magad vagy olyan a munkád?
6/6 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy cudarul? Mit írtak a kiskönyvedbe a cervixhez? Ne dolgozz egy percet se tovább, fekvés ezerrel, mert még egy 31 hetes babó is nagyon picurka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!