Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön már meg a mensim?...

Mikor jön már meg a mensim? Már ideje lenne.

Figyelt kérdés
15 éves leszek novemberben, kb 2 éve van fehér folyásom, 161cm vagyok, 40kg. Alul eléggé szőrös, hónajszőröm is van már kb. 3 cm-es...vékony vagyok, kicsik a melleim de....mikor jön már meg annyira várom máár :S
2009. júl. 17. 20:36
 1/9 A kérdező kommentje:
és a fenekem is kezd formásodni..
2009. júl. 17. 20:38
 2/9 anonim válasza:
Ez mindekinél máshogy működik. Amit leírtál abból, úgy tűnik működnek a hormonok. Ha még nem votál vele dokinál, akkor meg kellene nézetned magad, ha gon van,ők tudják kezelni!
2009. júl. 17. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
15 évesen (14 és fél) még nem kell dokihoz menni szerintem. Elég vékonyka vagy, majd meg jön előbb utóbb. Szerintem akkor menj dokihoz ha 16 éves korodig nem jön meg.
2009. júl. 17. 20:50
 4/9 anonim ***** válasza:
addig örülj, míg nem jön meg:) én nem szeretem:D 24/L
2009. júl. 17. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:

vékony vagy, azért nem jön meg...

szedj fel pár kg-t

2009. júl. 17. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
én is 14 és fél vagyok, de csak most jött meg. Neked is megfog jönni nyugi.
2009. júl. 18. 00:42
 7/9 anonim válasza:
szerintem is,,,mert vékony vagy
2009. júl. 18. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:

hónaljszőrt leszedhetnéd:D:D:D

lehet h vékonyvagy.. még nemenék dokihoz, etelge háziorvosnál ha épp vmért ottvagy megemlítheted, ha szerinte ez nem normális ugyis továbbküld, tanácsot ad..:)

2009. júl. 19. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem is 15 évesen jött meg,akkor,mikor novemberben töltöttem.Én is nagyon vártam,meg izgultam,hogy mikor lesz már...De ezen nem kell aggódnod:) Meg fog jönni hamarosan...
2009. júl. 20. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!