Mitől lehet puffadt a hasam?
Figyelt kérdés
pár napja olyan nagy a hasam.. felvan puffadva, nagyon kemény és néha szúrkál nagyon lent bal oldalt..Valakinek volt már ilyen?2012. júl. 30. 15:00
1/6 anonim válasza:
Nekem is sokszor felpuffad, én megtaláltam a választ: én akkor puffadok fel, ha tejet eszek, meg ha fagyit, mert abban sok a tej meg a cukor. próbáld meg kizárni a tejet és a fagyit meg a nagyon tejes dolgokat. én a joghurtot bírom, kisebb mennyiségben a túrót meg a sajtot is. tehát ne igyál tejet és igyekezz kevés tejterméket enni a joghurton kívül.
nagyon remélem, segítettem. sikerült? :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Szinte minden nap iszok tejet, de soha nem voltam tőle felpuffadva, nem tudom mi lehet ez.. hánytam is.. azt elfelejtettem odaírni..
2012. júl. 30. 16:27
3/6 anonim válasza:
fagyitól nem lehet? mert van aki bírja a tejet, de a fagyiban tej és cukor is van, és sokan a 2-t együtt már nem bírják. vagy ha hánysz is nem lehet valami betegség?
1. vagyok
4/6 A kérdező kommentje:
nemtudom.. ma hánytam újra.. nem tudom mi lehet velem..
2012. aug. 2. 12:06
6/6 anonim válasza:
igen. akkor ez valami betegség. irány a doki. 1. és 2. válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!