Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon puffadt a hasam, de...

Nagyon puffadt a hasam, de nem vagyok terhes. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van 1 próblémám.Lehet h csak felfújom a dolgot,mégis nagyon kikészít.

Elég vékony testalkatú lány vagyok és az utóbbi 2 hétben puffadt,duzzadt a pocakom a köldököm alatt és nagyon kemény is;kicsit olyan mintha babát várnék.

Túl vagyok 5 terhességi teszten és 1 hüvelyultrahangon, (menstruáción),ezek mind kizárták a terhességem.

A tablettámat is abba hagytam 1 hónapra (azt hiszem 2 hete) mert attól tartottam h a magas hormontartalom okozza.De még semmi sem változott.Nem javult.

Néha szédelgek,néha erős nyomást érzek a hasam tájékán,néha szúrót is.

Nem értem mi lehet a bajom?Fekély,sérv?

Nem tudom.Mi a véleményetek?

Nagyon félek.Segítsetek nekem.

Köszönöm előre is.

2007. júl. 31. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos, hogy nőgyógyászati probléma, lehet belgyógyászati is...
2007. júl. 31. 18:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Arról nem írsz, hogy valamilyen változás volt-e a táplálkozásodban, esetleg puffasztóbb ételeket eszel-e.

Van minden napon székleted? Ez is okozhat puffadást, alhasi panaszokat.

2007. júl. 31. 19:52
 3/8 anonim ***** válasza:
28%
Hát ez lehet az egészségtelen táplálkozás jele is! próbálj meg kevesebbet, többször enni, és bevezetni egy rendszert, hogy köröbelül ugyanakkor. És próbáld ki a danone activia jogurtot-kefirt - anyumnak bejött ;)
2007. aug. 8. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz szerintem lehet jobb lenne dokihoz menni ,nem pont nögyógyászhoz,hátha valami más indok miatt puffadsz?!
2007. aug. 20. 11:59
 5/8 anonim válasza:
100%
Nem lehet, hogy az utobbi időben több kenyeret eszel? Ha valaki sok kenyeret eszik attól is felpuffad a hasa. De ez nem jelenti azt, hogy nem ehetsz kenyeret csak 1nap kb.: 3-4szeletet.
2007. aug. 29. 19:10
 6/8 anonim válasza:
100%
Nem kell elmenned dokihoz semmi értelme, sok péksüteményt eszel, vagyis:kenyér,zsemle...meg sok ilyen dolgot..ettől puffadsz fel
2007. aug. 29. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél egy candida gyorstesztet, nekem voltak ilyen tuneteim...kiderult, candida túltengésem volt amit gyógyszerekkel kikezeltek...
2007. nov. 23. 17:10
 8/8 anonim ***** válasza:
55%
szia. na kiderült mi a gond?
2011. aug. 15. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!