Egyre nagyobb vagy inkább puffadt a hasam. Fájnak néha a ciciim, volt hogy hosszabb ideig. Terhesség, vagy más oka van?
Figyelt kérdés
én írtam azt hogy fekélyem volt és dokinál vtam...meg nőgyógyásznál is,de nem szólt,vagy elkönyvelhette hogy baba?nem értem,félek:(2008. júl. 9. 20:43
1/6 A kérdező kommentje:
igazáából sokszor mint ha kiakarna szakadni a belem,vagy nem is tom,van hogy csak szúr,de au fáj,meg lent az alhasam is...én már nem hiszem hogy petefészekgyulladás...nem hatott a gyógyszer..bár talán most kezd...
2008. júl. 9. 20:48
2/6 anonim válasza:
Menstruáció közben is puffadhatsz meg a cici fájás is lehet annak a jele.
3/6 anonim válasza:
egy terhességi teszt eloszlathatja a kételyeket.de a nődoki csak szólt volna...
4/6 anonim válasza:
Kétlem , hogy az orvos ne szólt volna..egyébként nekem ovulácionál és mensi előtt is szokott fájni a cicim , és fel vagyok puffadva.
5/6 A kérdező kommentje:
deén már lassan egy hónapja puffogok sokat:(
2008. júl. 10. 09:17
6/6 anonim válasza:
a puffadás egyik prózai oka a szoros nadrág is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!