Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az nagyon gaz h 14 evesen meg...

Az nagyon gaz h 14 evesen meg nem jott meg? XD

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 11:09
 1/8 anonim válasza:
38%
Hát igen! Szerintem fordulj orvoshoz! De most mész 8.-ba??
2012. júl. 29. 11:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Uramisten. Remélem ezt a kérdést nem gondoltad komolyan. Egyáltalán nem gáz, vannak későn érő lányok, és ezzel nincs is baj. Hidd el, élvezd ki amíg még nincs meg, mert amikor meglesz nem tudsz majd menni úgy bulizni, hogy ne parázz azon, mikor ázol át, nem tudsz majd strandolni se, fehér nadrágot felvenni, és amúgy se kényelmes, ha például úgy mész vásárolni, vagy a barátnőiddel moziba, hogy közben megvan.

Majd egy 17-18 éves korodban aggódhatsz ha még nem jött meg, most viszont élvezd amíg nincs ilyen gondod

2012. júl. 29. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Majd megjön később.
2012. júl. 29. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Hát igen! Szerintem fordulj orvoshoz! De most mész 8.-ba??"

Ennyire paraszt hogy lehetsz?

2012. júl. 29. 11:26
 5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baj! Ne aggodj! Előbb utobb megfog jönni :)
2012. júl. 29. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, miért lenne gáz? Volt olyan osztálytársam, aki 18 éves volt, mikor először megjött neki.
2012. júl. 29. 12:05
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek :)
2012. júl. 29. 15:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, egyáltalán nem gáz. Majd ha 16 éves korodig sem menstruálsz, akkor menj orvoshoz! Addig ne aggódj!
2012. júl. 31. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!