Ez normális 14 évesen? 36 kg vagyok.
Figyelt kérdés
36 kg vagyok és 152 centi. Mellem nincsen mostanàban kezdett el fàjni de azon kívül semmi. Nagyon rosszul érzem magam mert a velem egykorúak màr úgy néznek ki majdnem mint egy kész nő én meg nem. Nem akarok nagy melleket csak legalàbb a 65AA kosárba nőnék bele és meglennék elégedve. Szerintetek ez normàlis? (nem mondanàm hogy sokat eszem inkàbb úgy mint az àtlag. Este hat utàn eszem a legtöbbet.
Ja és még annyi hogy szőrös vagyok ott lent meg a honaljamnál is.
2012. júl. 22. 17:21
1/17 anonim válasza:
Szia! A nővéremnek 23 évesen vannak ilyen paraméterei...ő már nem fog nőni, de te még 14 évesen fejlödő korban vagy! Ugy hogy ne izgulj :))
2/17 anonim válasza:
N mivel írtad hogy msot kezdtek el fájni a melleid ebböl is látszik hogy most kezdenek el nöni. nyugi van akik fejletebbek van aki késöbb indul be. Menstruálsz már?
3/17 A kérdező kommentje:
Nem még nem jött meg.
2012. júl. 22. 18:27
4/17 anonim válasza:
Ne aggódj, mert nincs Veled semmi baj! Kicsit sovány vagy, de viszont az nem baj, hogy nem nagy még a melled és nem menstruálsz. Nem attól lesz egy lány értékes, hogy korán fejlődik! Te sem vagy semmivel sem kevésbé jó és értékes attól, hogy később fejlődsz!!!
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)) nagyon sokszor rosszul érzem magam azért ahogy kinézek sokat is sírok mert csúnyànak is tartom magam. A duci lànyok vagy esetleg olyanok akiken van súlyfelesleg folyton teszik a megjegyzéseket és ez nagyon bànt. Èn sosem bàntottam őket de engem mindenki lenéz alacsok vagyok vékony és szőke. Anyu szerint csak irigyek pont ezért dehàt ő mégis csak az anyukàm és most ő is eléggi kivan borulva mert eddig nem mondtam el neki hogy mit gondolok magamról de a múltkor elsírtam magam... Ès most nagyon meglepődött mert mondta hogy sok kamasznak vannak ilyen önértékelési problémài és örült hogy nekem nincsenek most meg kiderül hogy mégis... Amúgy bocsi a regényért.
2012. júl. 23. 23:09
6/17 HotChoc válasza:
Nyugodj meg, csak ezt tudom ajánlani. 15 vagyok, most végeztem az általánost, és ott engem is szekált egy csaj, aki ugyan kövér nem volt, viszont látnád, hogy néz ki hasa-combja...Elríttam Anyának a bajom, ő erre azt mondta, ne törődjek vele. Irigyek, mert én is kezdek nőiesedni, és még karcsú is vagyok. A melleimmel én se voltam kibékülve, viszont tudom, hogy még fejlődhetek, és ez egy kicsit megnyugtat :D Lehet egy kicsit sovány vagy emellé. Ha rajtad múlik, inkább ne későn egyél, hanem napközben rendesen. (Én is bocsi a novelláért...)
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) egy kicsit megnyugodtam ezen. Jó tudni hogy nem csak én vagyok így.
2012. júl. 24. 11:58
8/17 anonim válasza:
most megyek majd gimibe , én is 14 éves vagyok . de én kb 38-40 kg és 160 cm . mellem nekem sincs még:S énis nagyon örülnék ha már lennének akkorák hogy a 65A kosár jó legyen :-(((
9/17 anonim válasza:
én most lettem pár hete 15...167cm és 45 kg ezzel még nem is lenne semmi baj de a melleim nekem is nagyon kicsik a 70A kosárméretben picit nagy:// jah és nyugi nekem sem jött még meg:// bár én is aggodok:)
10/17 A kérdező kommentje:
De nekem olyannyira kicsik hogy melltartó egyàltalàn nem kellene.
2012. júl. 24. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!