Ez normális 14 évesen? 36 kg vagyok.
Figyelt kérdés
36 kg vagyok és 152 centi. Mellem nincsen mostanàban kezdett el fàjni de azon kívül semmi. Nagyon rosszul érzem magam mert a velem egykorúak màr úgy néznek ki majdnem mint egy kész nő én meg nem. Nem akarok nagy melleket csak legalàbb a 65AA kosárba nőnék bele és meglennék elégedve. Szerintetek ez normàlis? (nem mondanàm hogy sokat eszem inkàbb úgy mint az àtlag. Este hat utàn eszem a legtöbbet.
Ja és még annyi hogy szőrös vagyok ott lent meg a honaljamnál is.
2012. júl. 22. 17:21
11/17 anonim válasza:
A 8. válaszoló vagyok. ez az hogy én is így vagyok vele:/
12/17 anonim válasza:
Tényleg csak irigyek a többiek hidd el, föleg a ducik. belöled tök jó nő lesz majd,(szőke vékony nö a legtöbb pasi álma mint tudjuk) belőlük meg egyáltalán nem biztos hogy az lesz ha már most ilyenek.
13/17 anonim válasza:
9. vagyok nekem se nagyon kellene de csak nem mászkálhatok análkül:|| meg azért egy évvel csak fiatalabb vagy:)
14/17 anonim válasza:
Miért akartok mind mentsruálni és melltartót hordani? Én ha melltartót kapok grímasszal a fiókba rakom, és csak akkor veszem fel, ha minden toppom elfogyott. Pedig nem nevezhető kicsinek az ami nekem van... A menstruációt pedig gyűlölöm -.- 2 nyári tábor, mindkettőnél van úszásra lehetőség, naná, hogy pont megjön és elcs*szi a kedvem! Addig örüljön mindenki amíg nem menstruál... a legfőbb oka annak, hogy utálom a lány létet. Remélem Istennek nagyon jó terve van ezzel... különben panaszt teszek...
15/17 anonim válasza:
Ági8405 te ezt csak hiszed. Lehet vékony, szőke, és lehet duci, barna, lehet kicsi a melle, vagy nagy, ha kedves, mosolygós, nyert! Ha beképzelt, bunkó akkor meg meghagyom azoknak az izomagyúaknak, akik csak 1 éjszakára keresnek prédát, hogy jól megd-gják.
16/17 anonim válasza:
nem gond, hidd el, nekem is kicsik a melleim, es lapos a hatsom, de en szeretem a testalkatom. 168 cm vagyok es 47 kg. sovanynak lenni sokkal jobb mint kovernek. sok kovernek vannak gamat zsircsocseik, jobb ha kicsik :D
legyen onbizalmad, setalj buszken :)
14/l
17/17 anonim válasza:
Hol laksz?:D A szőkék bejönnek!:):D Az meg szerintem nembaj, ha sovány vagy:d ha normális vagy , engem egyáltalán nem zavarna!:D Nem a súly határozza meg,hogy milyen ember vagy,lehetsz sovány, ha szép az arcod, úgyis mindenki rád fog hajtani!:D 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!