Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez normális 14 évesen? 36 kg...

Ez normális 14 évesen? 36 kg vagyok.

Figyelt kérdés

36 kg vagyok és 152 centi. Mellem nincsen mostanàban kezdett el fàjni de azon kívül semmi. Nagyon rosszul érzem magam mert a velem egykorúak màr úgy néznek ki majdnem mint egy kész nő én meg nem. Nem akarok nagy melleket csak legalàbb a 65AA kosárba nőnék bele és meglennék elégedve. Szerintetek ez normàlis? (nem mondanàm hogy sokat eszem inkàbb úgy mint az àtlag. Este hat utàn eszem a legtöbbet.

Ja és még annyi hogy szőrös vagyok ott lent meg a honaljamnál is.

2012. júl. 22. 17:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
A 8. válaszoló vagyok. ez az hogy én is így vagyok vele:/
2012. júl. 24. 20:28
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak irigyek a többiek hidd el, föleg a ducik. belöled tök jó nő lesz majd,(szőke vékony nö a legtöbb pasi álma mint tudjuk) belőlük meg egyáltalán nem biztos hogy az lesz ha már most ilyenek.
2012. júl. 24. 21:14
 13/17 anonim válasza:
9. vagyok nekem se nagyon kellene de csak nem mászkálhatok análkül:|| meg azért egy évvel csak fiatalabb vagy:)
2012. júl. 25. 14:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Miért akartok mind mentsruálni és melltartót hordani? Én ha melltartót kapok grímasszal a fiókba rakom, és csak akkor veszem fel, ha minden toppom elfogyott. Pedig nem nevezhető kicsinek az ami nekem van... A menstruációt pedig gyűlölöm -.- 2 nyári tábor, mindkettőnél van úszásra lehetőség, naná, hogy pont megjön és elcs*szi a kedvem! Addig örüljön mindenki amíg nem menstruál... a legfőbb oka annak, hogy utálom a lány létet. Remélem Istennek nagyon jó terve van ezzel... különben panaszt teszek...
2012. júl. 27. 20:28
 15/17 anonim ***** válasza:
Ági8405 te ezt csak hiszed. Lehet vékony, szőke, és lehet duci, barna, lehet kicsi a melle, vagy nagy, ha kedves, mosolygós, nyert! Ha beképzelt, bunkó akkor meg meghagyom azoknak az izomagyúaknak, akik csak 1 éjszakára keresnek prédát, hogy jól megd-gják.
2012. júl. 27. 20:40
 16/17 anonim válasza:

nem gond, hidd el, nekem is kicsik a melleim, es lapos a hatsom, de en szeretem a testalkatom. 168 cm vagyok es 47 kg. sovanynak lenni sokkal jobb mint kovernek. sok kovernek vannak gamat zsircsocseik, jobb ha kicsik :D

legyen onbizalmad, setalj buszken :)

14/l

2012. aug. 9. 14:39
 17/17 anonim válasza:
Hol laksz?:D A szőkék bejönnek!:):D Az meg szerintem nembaj, ha sovány vagy:d ha normális vagy , engem egyáltalán nem zavarna!:D Nem a súly határozza meg,hogy milyen ember vagy,lehetsz sovány, ha szép az arcod, úgyis mindenki rád fog hajtani!:D 14/F
2012. aug. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!