Mit csinálhattam rosszul?
Figyelt kérdés
Hüvelygombám volt, a doki írt fel kúpot, kenőcsöt, amivel 7 napig kezelgettem magamat. Pár napig minden jó volt, de most megint elkezdtem viszketni, visszatért a kellemetlen szag, foltos a bugyim és megint nyálkás a váladék, de nem olyan intenzíven, mint a kezelés előtt. Nem élek nemi életet, szóval nem tudott senki visszafertőzni, de akkor mit csinálhattam rosszul?2012. júl. 28. 23:44
1/4 anonim válasza:
Kevés a 7 nap, meg tablettát is kellett volna felírnia, amit szájon át szedsz. Anélkül nem lehet meggyógyulni. Válts dokit, aki felír tablettát is, vagy térj át a népi gyógymódra: ott is inni is kell a gyógyteát, meg ülőfürdőt venni. Én dokit váltanék, és a népi gyógymódot a következő, kialakulóban lévő gombánál vetném be, gyors, hatékony.
2/4 anonim válasza:
canesten kombi, és intim lemosó.
3/4 anonim válasza:
+ canesten krém, 2-3 nap alatt elmúlik
4/4 anonim válasza:
Szerintem is válts dokit! Igaza van az első válaszolónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!