Betétet használók! Ti hogy törlitek meg ott lent? Hisz' olyankor mindenhol vér van :D
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 21:11
1/14 Molnar G. Reka válasza:
En wc papiral, miert te mivel?
2/14 Molnar G. Reka válasza:
Most van az elso menstruaciod?
3/14 A kérdező kommentje:
Igen
2012. júl. 28. 21:21
4/14 anonim válasza:
sok papírral.... azért igyekszem, nehogy elduguljon a vécé
otthon intim törlőt is szoktam használni, az kicsit megtisztít, de melóhelyen nem mindig tudom kicsempészni a tasakot
6/14 anonim válasza:
Én tangába rakom a betétet, de legalább is egészen szűk bugyiba az nem csúszkál összevissza, mint a hagyományos bugyik, és nem lesz minden tiszta vér. Én még ilyet sose tapasztaltam, pedig nagy mennyiségű az enyém is.
8/14 anonim válasza:
törlőkendő nagyon jó és sok tusolás, idővel meg majd esetleg napközben tampon és akkor nem lesz minden csupa vér.
9/14 anonim válasza:
Hát én pont csak mensi alatt nem tudok tusolni, mert a törölköző lesz csupa vér... A tampon is csak kis vérzésnél oké, erős vérzésnél a betét.
10/14 anonim válasza:
ha wc-re megyek akkor általában cserélek, ha már teljesen szárazra töröltem magam akkor a betét ne kenjen össze megint:D sok-sok wc papírral teszem ezt.. ha már nagyon unom ebben a nagy melegben akkor le is fürdök 2-3 óránként:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!