Fogamzásgátló avagy görcsoldás?!
Ismerős..
Rólam tudni kell, hogy a görcsoldót faltam mint a fene, egy havi alkalmával a 20 szemből nem maradt semmi. Nem hatott se torna, se gyógyszer, se pálinka, se gyógyfüvek.
Aztán lett párom és lassan 1 éve szedek fgátlót, az első 3 hónap álomszerű volt. Kevés vér, nulla görcs. Aztán kb 4. hónapban már fájogatott, most meg már megint szedem a görcsoldót is a fgátló mellett. Oké, nem olyan sokat, kb 5 fogy el az egész alatt, nem 20 körüli, mint régen, de örültem volna, ha elmulasztja.
Felvetődik a kérdés h miért nem váltok másik gátlóra..nekem bevált amit szedek, nem volt mellékhatása, megvagyok vele elégedve, úgyhogy..azt a 3 nehezebb napot kibírom valahogy:)
Próbáld ki amiket írtam: pálinka-likőr(gyorsítja a vérkeringést, kitágítja az ereket, ezáltal segít), van direkt menstruációs görcsökre teakészítmény, keress neten ilyen spéci tornagyakorlatokat amik elvileg segítenek. Gyógyszert nem ajánlom, de ha nem válik be semmi akkor Meristin, Algoflex M illetve a Nospa Forte elég jó gyógyszerek. Én nospa fortézom mellé meg egy aszpirin, ha már nagyon fáj.
Kérj az orvostól erősebb görcsoldót.
Egyébként van, amikor hatásos a fogamzásgátló, de annak is van egy rakás hátránya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!